• Dzoni
    7.7k

Ali isto tako i našim klincima je to najčešće prva ili među prvim seniorskim i prva utakmica Dinama II u 5 godina. Bit će bolje s vremenom
  • deda
    47.8k
    Jasno kao dan, brzo će oni učiti to sam siguran. A priključit će im se još nekoliko igrača koji znaju malo i udariti.
  • Hebimir Strašni
    350
    Ma fali ti jedan takav i sada. Znaš ono kad igraš po tim "selskim" ligama pa kad te trener ubaci kao juniora da igraš sa seniorima i onda krkani jedva čekaju da te slože par puta ili ti uvaljaju lakat u glavu. E onda dođe "tata" i na fini način im "objasni" da se tako ne postupa prema mladima :wink: ... Ja jednom takvom "tati" i danas nakon 30 godina platim pivu kad ga vidim u gradu. :lol:
  • marcio amoroso
    53.3k
    Prijatelj koji je godinama igrao našu prvu ligu, neke strane lige pa čak i europska natjecanja veli da mu noge nikada nisu bile toliko plave kao u dvije godine naše druge lige.

Rizik od ozljeda sigurno postoji, ali isto tako ništa bolje za odrastanje klinaca. Ja sam uvjeren da nogometno mogu sa svima, a kroz neko vrijeme će moći i fizički.
  • deda
    47.8k
    Znaš kak vele, ako se ne znaš tući onda moraš biti dovoljno brz. Dakle, imaš dvije opcije. :cool:
  • Ljubo
    1.7k
    https://vm.tiktok.com/ZN8N6KYCw/

Mentalitet Prve NL :cool:
  • Roky
    167
    Samo neka se kale tu pored onih sjekira jucer se vidi ko moze ko ne 1 sezona je dovoljna
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet