• Samo Dinamo
    180

Izvrsno je izgledala kombinacija, a kao što sam već napisal meni je svaka s našim grbom dobra.
    Inače, mislim da nismo birali igrati u bijelim dresovima nego smo morali jer uefa ne dopušta zelene i plave zbog nedovoljnog kontrasta.
  • Mali dioničar
    20.4k
    uefa ne dopušta zelene i plave zbog nedovoljnog kontrasta.Samo Dinamo

Da, treba misliti i na ljude s crno bijelim prijemnicima.
  • Samo Dinamo
    180

Tak im piše u nekim pravilima na koja sam jednom naletil, zbog ljudi koji ne razlikuju dobro boje.
  • vjeko1701
    28.4k
    Meni nije bilo ni loše ni dobro. Nemam neku veliku želju posjedovati ovu verziju dresa niti ga smatram lošim. Jednostavno meh.
  • Robi T
    412
    mislim da ima veze s daltonistima a ne sa crnobijelim TVima.
    Tu praksu je UEFA uvela za EURO 2016.
  • The Undertaker
    10k
    Zar nije bilo objašnjenje da je zbog toga da pomoćni suci mogu bolje detektirati zaleđe?
  • NORTE
    26.8k
    Treći dres izgleda ovako
    ed4faeb7-a808-4b2d-b5d2-4a548a693461-m.webp
    Evo moj prijedlog za možda neku buduću verziju šestinskog dresa.
    Grb u original bojama, povećan na maksimalno dozvoljenu veličinu, opcija bez sponzora.
    Ct6JOrX.jpg
    S jačim bojama to izgleda ovako, uz malu razliku pri dnu dresa.
    COIIVf9.png

Ako netko nije vidio ovo je bila osnova:
    COIYP4V.jpg
  • Dzoni
    7.7k
    Bez uvrede, ali prva verzija izgleda kao da se pola dresa nije renderalo. Druga verzija je nešto malo bolja
  • NORTE
    26.8k
    Bez uvrede, ali prva verzija izgleda kao da se pola dresa nije renderalo. Druga verzija je nešto malo boljaDzoni
    Da, prva skica se nije skroz obradila.
    Dizajnerski su skoro iste skice, razlika je samo u donjem dijelu dresa prve skice koja potpuno vjerno prati uzorak šestinskog kišobrana.
  • Paggini
    96.6k
    Jedina vizualno smislena verzija šestinskog uzorka je ova koja je izašla, uz monokromatski grb, uzorak na rukavima i crvenim obrubom. Sve ostalo što se pokušalo je fkt previše svega jer sam uzorak je izrazito vizualno zahtjevan, da se tako izrazim. S ovog trećeg dresa bih skinuo jedino možda ove dvije crvene crte od ovratnika, ali sve ostalo je fkt tip-top, pogotovo uživo kad ga se vidi
  • Crle
    1.4k
    Ja bi taj dres napravio ovako. I definitvno bi monokromatski grb trebao biti ovako. Jer nema nikakve logike da puna boja u isto vrijeme na grbu predstavlja i bijelu i plavu, pa se malo d totalno izgubi. Tehnički totalno krivo riješenje.

ed4faeb7-a808-4b2d-b5d2-4a548a693461-m.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.