• Samo Dinamo
    196

Izvrsno je izgledala kombinacija, a kao što sam već napisal meni je svaka s našim grbom dobra.
    Inače, mislim da nismo birali igrati u bijelim dresovima nego smo morali jer uefa ne dopušta zelene i plave zbog nedovoljnog kontrasta.
  • Mali dioničar
    20.9k
    uefa ne dopušta zelene i plave zbog nedovoljnog kontrasta. — Samo Dinamo

Da, treba misliti i na ljude s crno bijelim prijemnicima.
  • Samo Dinamo
    196

Tak im piše u nekim pravilima na koja sam jednom naletil, zbog ljudi koji ne razlikuju dobro boje.
  • vjeko1701
    30k
    Meni nije bilo ni loše ni dobro. Nemam neku veliku želju posjedovati ovu verziju dresa niti ga smatram lošim. Jednostavno meh.
  • Robi T
    415
    mislim da ima veze s daltonistima a ne sa crnobijelim TVima.
    Tu praksu je UEFA uvela za EURO 2016.
  • The Undertaker
    10.3k
    Zar nije bilo objašnjenje da je zbog toga da pomoćni suci mogu bolje detektirati zaleđe?
  • NORTE
    27.5k
    Treći dres izgleda ovako
    ed4faeb7-a808-4b2d-b5d2-4a548a693461-m.webp
    Evo moj prijedlog za možda neku buduću verziju šestinskog dresa.
    Grb u original bojama, povećan na maksimalno dozvoljenu veličinu, opcija bez sponzora.
    Ct6JOrX.jpg
    S jačim bojama to izgleda ovako, uz malu razliku pri dnu dresa.
    COIIVf9.png

Ako netko nije vidio ovo je bila osnova:
    COIYP4V.jpg
  • Dzoni
    8.2k
    Bez uvrede, ali prva verzija izgleda kao da se pola dresa nije renderalo. Druga verzija je nešto malo bolja
  • NORTE
    27.5k
    Bez uvrede, ali prva verzija izgleda kao da se pola dresa nije renderalo. Druga verzija je nešto malo bolja — Dzoni
    Da, prva skica se nije skroz obradila.
    Dizajnerski su skoro iste skice, razlika je samo u donjem dijelu dresa prve skice koja potpuno vjerno prati uzorak šestinskog kišobrana.
  • Paggini
    99.6k
    Jedina vizualno smislena verzija šestinskog uzorka je ova koja je izašla, uz monokromatski grb, uzorak na rukavima i crvenim obrubom. Sve ostalo što se pokušalo je fkt previše svega jer sam uzorak je izrazito vizualno zahtjevan, da se tako izrazim. S ovog trećeg dresa bih skinuo jedino možda ove dvije crvene crte od ovratnika, ali sve ostalo je fkt tip-top, pogotovo uživo kad ga se vidi
  • Crle
    1.4k
    Ja bi taj dres napravio ovako. I definitvno bi monokromatski grb trebao biti ovako. Jer nema nikakve logike da puna boja u isto vrijeme na grbu predstavlja i bijelu i plavu, pa se malo d totalno izgubi. Tehnički totalno krivo riješenje.

ed4faeb7-a808-4b2d-b5d2-4a548a693461-m.jpg
  • NORTE
    27.5k
    Jedna zanimljivost

U Kaunasu je na dresu bila reklama Kent Bank, a u Stavangeru Zaklada Nema predaje.
    zalgiris-dinamo-tekma-79.jpg
    ebf675f7-a23f-457d-9fba-99c798c9e9b4.jpg?width=1400&height=850&mode=max
  • fakin
    6.6k
    Da nije mozda u Norveškoj zabranjeno reklamiranje banaka?
    kao u svedskoj i svicarskoj kladionica pa nema favbeta
  • DerHerrKool
    1.9k
    Ili možda Kent banka nema dozvolu za rad gore, pa se ne smije ili nema smisla reklamirat
  • Papastrumf
    24.2k
    Ili mozda UEFA ne dopusta sponzore na straznjoj strani dresa u LP?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.