• Orc123
    16.8k
    Meni Sivalec isto nista nije pokazao, racunam i na to da je igrao cijelu sezonu 1. Ligu. Trebao bi ipak raditi razliku neku, a ne radi. Isto Kulusic jako jako slabo, bas kao i Cutuk. Ko psu mi zao kaj nismo imali B ekipu prije godinu dana pa da ne izgubimo Rimca kojeg sam spominjao prije. Jebeni napadac, bolji u svemu od Kulusica kojeg smo i platili. Rimac vec sad pokazuje ogromni potencijal i kvalitetu u Sloveniji.

Sve u svemu ovo je pravo celicenje klinaca i tu ce steci potrebno iskustvo seniorskog nogometa. Jasno je svima da ce svega par njih doci do razine da igraju u 1. Ekipi.
  • Pavinho
    631
    Imali smo posjed i sve je bilo dobro do zadnje trecine... s obzirom na nasu nasu visinu, ubaci nisu dolazili do nasih igraca, svaki je zapeo odmah na prvom obrambenom igracu. Fali okomitosti i prolaza 1 na 1. Cinilo se kao da ih je strah uci u duel
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Pa zato i igraju tu ligu, daj 10 utakmica pa će i oni mlatiti :lol:

A ovo da, Kulusic bas razočaranje, mislim brate mili igrao si HNL, imaš prek 30 nastupa, prek 10 startova, 4 gola, nešto slovenske lige. Umjesto da je vođa, čovjek se boji svoje sjene. Ok, prvi mačići, igrali su neki i prije dva dana, malo umor, malo pripreme, pomalo…. Dobro je to izgledalo, zadnja trećina se mora doraditi….. Kulusicu spusti jaja i samo hrabro, talent je tu.
  • NB86
    17.6k
    Jedini smislen nacin za imati b ekipu je ovo, rezultat potouno nebitan, igra vec sad logicna i kroz ovakav sustav ako neko valja ce isplivat i napredovat, mislim da bi puno ovih momaka moglo zavrsit u prvoj hnl za godinu,dvije, nadajmo se bar 1 kao starter u dinamu.
  • rokikaciga
    17.3k
    Rezultat nije imperativ ali decki moraju njegovati Dinamo DNA a to znaci pobjede. Naravno najveci pokazatelj je koji broj igraca ce se prebacit u prvu ekipu, ali decki moraju biti barem u sredini tablice sto ce biti jako tesko. Nije 2.HNL za bacit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet