• reziser
    8.3k
    Netko za ovo mora odgovarati!Kumerle

kaj netko
    @BlueNinja

:joke:
  • BlueNinja
    680
    tailscale je up, ali je SSH disabled :rofl: a nemam dobrovoljce za ištekati iz struje ovaj put...RIP
  • Kumerle
    3.4k
    Pošalji nam ulicu, cvaknut ćemo kabel od struje za cijelo naselje
  • bbb medimurje
    5.2k
    Ja bi da nakon svake "lose" europske utakmice, @Omake @Tranzicijski Napad napisi svoje viđenje, naravno ak decki imaju volje i vremena
  • Fan
    2.6k
    S obzirom da je već više puta predloženo, a možda se ne uzima za ozbiljno: postoji li kakva šansa, bar za probu jednu utakmicu, da se tema zaključa kad utakmica počne i otključa kad utakmica završi? Evo sad protiv Vikinga idealno, bar će ljudi više gledat tekmu nego komentirat...
  • Eduardo
    30.4k
    ne postoji jer postoje ljudi koji iz određenih razloga ne mogu biti na tekmi, neki možda gledaju doma sami i nemaju s kim prokomentirati tekmu pa im forum ostaje jedino mjesto za podijeliti emocije. Kažnjavati njih zbog šake trovača ne bi bilo u redu.
  • Fan
    2.6k
    sve 5, iako se ne slažem da je samo šaka trovača jer je većina komentara za vrijeme tekme katastrofalna.
  • Dzoni
    7.7k
    Jer većinu komentara naštanca 10 istih likova
  • prefontaine
    10.7k
    Pa ti koji "nemaju s kim prokomentirati tekmu pa im forum ostaje jedino mjesto za podijeliti emocije" i jesu šaka trovača.
  • vjeko1701
    28.3k
    Ne treba generalizirati, imamo kolege koji su na drugim stranama svijeta i kojma je ovo možda i jedino mjesto gdje mogu komentirati Dinamo tokom utakmice.

Nema smisla kažnjavati sve radi nekolicine a sve ostalo mi sredimo kada se pređe granica. S tim da nećemo biti pahuljice pa da se vrijeđamo svaki put kad netko napiše nešto kaj nam nije po volji. Jedno je razumna kritika, drugo je bezrazložno pljuvanje i liječenje frustracija. Ako netko smatra da smo nešto propustili sankcionirati, samo prijavite u inbox i to je to.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Pohvala za zaključavanje teme transferi.
    Išao sam malo gledati, od zadnjih 30 stranica je valjda 5 posto o nekom konkretnom mogućem transferu, 10 posto o tome koga se dovelo, a ostalo neke lamentacije i gluposti o sudbini kletoj.
  • Ljubo
    1.7k
    ostalo neke lamentacije i gluposti o sudbini kletoj.DrRatoljub

Moram priznati kako me ovaj zadnji dio rečenice dobro nasmijao :rofl: , usput se slažem sa svime napisanim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.