• marcio amoroso
    51.8k

Prestani se miješati u posao moderature. Koliko čitaš ili pišeš mi je apsolutno nebitno. Ovo ti je zadnja opomena, ali doslovno zadnja.
  • Gradina
    217
    U temi koje se zove Prijedlozi - KRITIKE - Pohvale izrečem kritiku i dobijem odgovor da se ne miješam u posao moderature, odnosno da ne kritiziram
    Zašto se tema opće zove ovako, ostavite samo pohvale onda i to je to
    Oba puta kad sam opomenut bila je dobronamjerna sprdnja, prvo sam zezao Dinamosaurusa da je Cmrečnjak, tu sprdnju je skužilo još 9 ljudi koji su lajkali taj komentar i nakon tog komentara sam dobio opomenu, mogu shvatiti, moglo se protumačiti uvredljivo, ali sumnjam da je to netko stvarno shvatio ozbiljno, a i "prozvani" forumaš se kasnije koristio tom forom
    Do današnje opomene je došlo jer sam doveo u pitanje integritet osobe koja nas već mjesecima zavlači svojim dvosmislenim upisima i lažnim dojavama, koja je već ranije bila na banu zbog toga
    Da ne pričam o komentarima ostalih forumaša, iz kojih se da isčitati da nedvosmisleno dijele moje mišljenje

Znam što slijedi nakon ovoga upisa, enigma mi je jedino koliko će ban trajati, s obzirom da je prvi, ali nadam se da ćete bar ostaviti komentar, da drugi forumaši pročitaju i da se pokrene rasprava o ovome, ionako trenutno nemamo o čemu pametnom raspravljati
    Ipak je Frankec rekao da Dominguez ne ide nigdje, bojim se da ćemo morati čekati neku novu rumunjsku bombu usred noći :rofl:
  • marcio amoroso
    51.8k
    Komentar ti ostaje, a letiš 7 dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.