• Roky
    167
    Onaj s laktom u 1.ligi bi popio crveni iso ga je namjerno pogodit haha
  • deda
    47.8k
    Odmah vam mogu reći da je BSK jedna od najmlađih i najkorektnijih ekipa u 2 HNL. Ovo je ništa kakvih će batina biti na nekim drugim terenima.
  • Thor
    3.8k
    prava liga za celicenje. :strong:
  • rokikaciga
    17.3k
    Tek sam sad upalio, kakav mi je pulen Mikic?
  • Dadox
    1.5k
    Sa loptom do 16 m ok,ali se šanse ne stvaraju,a i dueli se teško osvajaju. Kako netko reče - neka se čeliče!
  • rioda
    18k
    Kakvo Leko otvaranje igre ima, to je čudo.

Ako će mu igra u završnici bit na toj razini, najozbiljniji je kandidat za Kovačevićevog nasljednika.
    OsamŠest

Gubi 1:0, a do 60. minute nije napravio izmjenu. Da vodi prvu ekipu, bili bi naši tetci još luđi :snicker:
  • austrijanac
    13.3k
    Benkotic, kao ulazni junior, mi je mozda i najveci talent na terenu.

Njemu ce ova sezona i liga biti zlatna vrijedna
  • joesimunic
    417
    A ono ja nisam baš zadovoljan sat vremena igre mi nismo imali opasniju šansu.. sve stoji mladi su, trebaju uć u ritam, ali mislim da to može bolje već sad.
  • IvanPerić1945
    388
    Baš amaterski se igra
  • Droljo
    31.3k
    Slovenac mi se jako svidio na golu.San Lorenzo

Nemoj da ti što pada na pamet. Taman se smirilo...
  • crophantom
    6.9k
    Imamo isti problem u prvoj ekipi, fali da krila probiju nekoga 1 na 1 kad su se ovi tak stali :grin:
  • Zg123
    4.3k
    Jbg decki se moraju naviknut, ovako ce im biti ako dodju u prvu ekipu Dinama, protiv bunkera ce se igrati i trebat ce to znati probiti
  • VolimDinamoOo
    579
    Sta je s onim moldavcem, armencem sta vec... di je on
  • Dzoni
    7.7k
    Nije loše, ali premalo konkretnosti
  • hardek
    12.3k
    Imamo isti problem u prvoj ekipi, fali da krila probiju nekoga 1 na 1 kad su se ovi tak stali :grin:crophantom

Da, samo što prva ekipa to riješava tako da ubrza tempo. Dečki za sad igraju stalno u istoj brzini, i kad se napravi višak negdje ne iskoristi se jer lopta ide jako sporo.

Konkretno Radoš i sada Baković su cijelo vrijeme sami u sredini, kad bi lopta brže došla do njih imali bi i prostora i vremena za napraviti nešto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet