• eol12
    1k
    Ušao u zadnju godinu ugovora, sportski direktor se hvali po medijima kak nemaju za papar plus igra u Hajduku koji je na europskoj karti polunepoznanica i onda dobis to da nemres prodati igrača
    Ne želim ga u Dinamu, ali imao bi mjesta, nije on los igrač, još je mlad i vjerujem da se u nekim stvarima još može istrenirati da bude bolji.
  • Xpert1992
    925
    Nije los igrac, al ja ne znam gdje bi s njim kod nas, ne djeluje mi kao netko tko odgovara nasem stilu.
  • InteraGal MGC
    49
    Slažem se da bi bio ok u Dinamu, ali on nema definirane pozicije i ne znam da bi ga se moglo stavit
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Pfff...ja bih ga uzeo odmah i napravio Ademia 2.0
  • Zg123
    4.3k
    Fino se Garcija posrao po fritulasima par puta u danasnjoj presici:
    Kakva vam je razina samopouzdanja?
    - Visoka. Momci su jači od okoline koja nas okružuje i njenoga mentaliteta. Oni imaju drugačiji mentalitet.

Jeste li razgovarali s Tonijem Silićem?

- Gledajte, naši momci su jači od okoline u kojoj funkcioniraju i s kojom se sudaraju. Ovdje se stvari mijenjaju poput bure ili nekog drugog vjetra koji puše u Splitu.
  • Pacho
    20.1k
    Ali ali... specificna sredina
  • Masto
    2.1k
    ako ćaći biciklu kradu sta ce od njega uradit
  • Mr Anderson
    21.5k
    Pukstasov problem je što on stvari ni sam ne zna što igra, nema definiranu poziciju u sustavu, a nije toliko dobar da se sustav podredi njemu. Dobar igrač može biti ako nađe ekipu po mjeri za sebe. Kod nas isto ne znam što bi igrao iako mi je jedini simpatičan igrač kod njih. Ima fizičke predispozicije, radne navike, osjećaj za prostor, dobru igru glavom i solidan udarac, a opet ne znaš kud bi s njim. Nije špica, nije vezni, nije krilo...nekakav lutalica među linijama. I zato neće ni dobiti neku lovu za njega.
  • vjeko1701
    28.2k
    :gasp:

Bome ili želi čim prije skupiti otpremninu ili želi unovčiti osiguranje na autu. Ne znam dal je koji trener tolko direktno popljuvao tzv. "splitsko stanje uma"
  • SAS1987
    20.5k
    Hoffenheim kazes? :lol:
  • veselko tenžera
    8.7k
    Što ti je život, uletiš u 2 all-ina, malo na kredit od banke, malo od kamatara i za tili čas eto ti turskih švercera na vrata, nude siću za obiteljsko srebro.

Aj molim vas, nek netko stavi video onog meteorologa s rive koji zna kad će čije proljeće.
  • NORTE
    26.7k
    On ne želi u Samsun, a Hajdugu je 2.3 m premalo, iako nemaju prebijenog centa.
    Čak i to je previše za igrača koji će za 4 mjeseca moći potpisati za koji god klub sa zapada koji mu ponudi ugovor.
  • crophantom
    6.9k
    Jel ovo Belupo ima neke ultrase ili ispred stadiona neka paravojna formacija pjeva svoju himnu?

Sory, sad čujem da su to Good Boysi, nisam ocekivao da ce potegnuti do Koprivnice.
  • Mr Anderson
    21.5k
    Kako Erceg i Matić opet u akciji? Nema hlađenja za njih?
  • wolfgang14
    4.7k
    Kako Erceg i Matić opet u akciji? Nema hlađenja za njih?Mr Anderson

prije da će opet povišicu dobiti kao što su dobili od ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.