• Zg123
    4.3k
    Meni je Pukstas bezvezan igrac, od tehnike jedino ima mobitel i moze jedino u talijanskoj ligi igrat sto se liga petica tice. Tovari ko i Misko za Fruka imaju nerealna ocekivanja i vjerojatno misle da ga mogu prodati za vecu cifru a trziste im upravo govori suprotno s obzirom na ponude koje imaju odnosno nemaju
  • modri-kibic
    2k
    Rudeš upravo predstavio Fernandesa
  • Warrior
    183
    Pukštas kao da ne želi nigdje. Prodaju ga vec 3-4 godine, on nikako da ode, a novac im gori.
  • Peškaman
    9.5k
    Pukštas od 1.12. ulazi u zadnjih "pola godine" ugovora te može pregovarati s klubovima.
    Sudeći po njegovoj disciplini i kako razmislja (medijski natpisi) sumnjam da mu je turska liga privlačna.
    S tim da prijelazni rokovi u ligama petice završavaju 1.9. a u Nizozemskoj/Belgiji 2.9./4.9. vjerujem da on ide u zimskom prijelaznom roku za sitniš.
  • Dendle71
    550
    moguce, ali prihodi iz zimskog roka se knjize u 2027. Ja mislim da njima hitno treba prihod od transfera ovu godinu (ili pak iz KL). visi im UEFA nad glavom i ako budu poslovali u minusu, moglo bi tada biti svasta.
  • hardek
    12.2k
    Pretjerujete. Pukštaš je realno najbolji igrač tovara, da ga Gatuzo nije učahurio na klupi otišao bi za 7+ milijuna lagano
  • Omake
    20.5k
    za doživotni zatvor
  • Milki1
    52
    1.12. Bobane znas sto ti je cinit.
  • rokikaciga
    17.2k
    Javiti se Fruku?
  • Olmic
    5.9k
    Da postoji sansa za dolazak Rokasa, ne bi sekunde razmisljao. Jedini igrac Hajduk koji mislim da ima mjesta u Dinamu
  • Dzoni
    7.6k
    Nijedan igrač Hajduka nema što raditi u Dinamovom dresu
  • Frizura Robija M
    855
    Uzet i prodat za godinu dana za koliko ga tovari nisu bili sposobni utopit.
  • Thor
    3.8k
    Kakva rasprava oko tog malog Rokasa...mali je bezveznjak. Dobro ajde nije bas bezveznjak,ali nis posebno. Igra jedino tam gdje moze trenutno igrat a to je za magarad. Tolko i vredi. Da ista vise od tog vredi vec bi ga utopili. Za tog malog nece ni milju dobit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.