• NikiDZGbbb
    16
    Neva
    Tabinas Gale Radeljic Goda
    Kaca Misko ?
    Lisica Beljo Hoxha

Ako Tabinas bude imao problema sa Tavaresom, ide Gale desno, zamjena Tabi - Domi . Upitna mi jedino ta lijeva osmica. Zajca i Stojkovica nece riskirat, pogotovo od starta, Mudri nema kvalitetu, Sunta neiskusan za takvu tekmu. Ovo gore je jasno ko dan. Topic nije spreman, Beljo do 65' makar, Hoxha ko stvoren za Varazdince. Vidimo se na tekmi.
  • Gradina
    355
    Zapeo sam u gužvi na A1
    Puštaju li na stadion na poluvremenu?
  • marcio amoroso
    53.1k
    33- 25, 15, 6, 3- 27, 20, 80- 21, 9, 11

Ovako ćemo mislim startati večeras.
  • marcio amoroso
    53.1k
    Zapeo sam u gužvi na A1
    Puštaju li na stadion na poluvremenu?
    Gradina

Puštaju
  • Eduardo
    30.3k
    33- 25, 15, 6, 3- 27, 20, 80- 21, 9, 11marcio amoroso

U jednom broju se nam se razilazi mišljenje... 13 umjesto 25.
  • austrijanac
    13.2k

Tu sam i ja na vagi, sve ostalo potpisujem
  • Xpert1992
    924
    Nevistic
    Tabinas-Galesic-Radeljic-Goda
    Sunta-Misic-Kacavenda
    Mudrazija-Beljo-Hoxha

Ak je Topic spreman stavio bi njega umjesto Mudrazije. Odmorio bi Lisicu. Misica bi isto odmorio ali sumnjam da ce njega ostavit na klupi, no nikad ne znas
  • Eduardo
    30.3k
    Ak je Topic spreman stavio bi njega umjesto Mudrazije.Xpert1992

U ovo ne vjerujem baš jer prije 4 dana nije bio spreman odigrati niti minute. Sumnjam da se u tako kratkom vremenu stanje toliko popravilo da danas starta od samog početka... moguće, ali nisam uvjeren u taj scenarij.
  • ElDorado
    13.5k
    Imam feeling da bi mogao Mudri od pocetka a poslije mozda Rus udje.
  • eol12
    1k
    Mudri sad il nikad, sad ti je šansa da ideš 200 na sat i pokažeš dal si za užu rotaciju. Iskreno se nadam pogotku danas, želim mu od sveg srca to, pa zamisli tu sreću tvoj klub, otpisan si i preko noći se vratiš u ekipu i zabiješ gol, nogometna romantika
  • El Madrigal
    894

Pa valjda Neva treba igrati što više da bude u formi, a ne njega rotirati.
  • El Madrigal
    894

Igrat ce u prvih 11. Ovo je za njega Liga prvaka. Danas može dokazati da nije vrijedan Dinama ili potpuno okrenuti priču
  • Xpert1992
    924

Da, tak si nekak i ja mislim. Sad kad bolje razmislim, vjerojatno ce Lisica na krilo a u sredinu ce Mudrazija, Misic i Kacavenda.
  • tp1997
    3.1k
    Ja bih svakako Oršića u prvih 11.

Možda sam subjektivan jer mi je izrazito drag, ali meni se on stvarno ne čini tako loše, dobro se uklopio, dobro surađuje sa suigračima, i sve je opasniji po gol.

Mislim da će biti sve bolji i bolji jednom kad ga odčepi i kad se donekle skine taj pritisak učinka, nije imao sreće do sad, vratnice protiv Belupa i Vikinga, ona obrana u Kaunasu...neka igra i neka ga zabije napokon daj Bože
  • ElDorado
    13.5k
    Nema šanse da Orša odigra tri tekme u 7 dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.