• crophantom
    6.9k
    ne, nit sam to reko. Samo sam reko da je valjda lakše sad kad ih imaš tu, uigrane, spremne, nego kad moras dovoditi nove da ih zamjene.
    Jer nit ce bit to igraci iste kvalitete u tom trenutku, jer nebumo mi kupili igrače za 45 milijuna eura nit ce bit ustimani s ekipom.

I ne govorim da cemo iduće sezone propasti jer sam i ja optimistican po pitanju idućeg ljeta, samo sam rekao da se duboko ne slažem s razmisljanjem da ove godine moramo otvarati šampanjac kad osvojimo bod u EL, a onda iduće sezone prodati igrače koji vrijede 45 milja eura (mada je apsurd vec moljakati za bod kad imas takve macane), zamijeniti ih i op, evo nas ,we are back baby
  • Paggini
    96.4k
    Jer nit ce bit to igraci iste kvalitete u tom trenutku, jer nebumo mi kupili igrače za 45 milijuna eura nit ce bit ustimani s ekipom.crophantom

Pa to famozno uštimavanje s ekipom vrijedi ak dovedeš 6, 7 igrača koji trebaju zamijeniti prvotimce. Neće trebati nekom novom Belji da se uštima sa skeletom iste ekipe godina dana, proći će pripreme, prvih par kola se još navikavati i onda pokazati kvalitetu ili nekvalitetu. To uštimavanje je trebalo prošle godine, kad je došlo 17 igrača koji nikad nisu igrali skupa, neće ti trebati toliko uštimavanja ak ti je ista ekipa minus dva stara plus dva nova.

I ne govorim da cemo iduće sezone propasti jer sam i ja optimistican po pitanju idućeg ljeta, samo sam rekao da se duboko ne slažem s razmisljanjem da ove godine moramo otvarati šampanjac kad osvojimo bod u EL, a onda iduće sezone prodati igrače koji vrijede 45 milja eura (mada je apsurd vec moljakati za bod kad imas takve macane), zamijeniti ih i op, evo nas ,we are back babycrophantom

Pa gle, Sergija i Belju smo kupili, kojom logikom misliš da nećemo kupiti novog Sergija i novog Belju? Možda i bolje, možda i lošije, tko zna. Za Stojkovića razumijem, ali opet i to uvijek izrodimo, kupimo novog, pa ne vidim smisleni argument da eto sad nećemo osim mišljenja da nećemo.
  • crophantom
    6.9k
    imam filing da pričamo o potpuno drugim stvarima, al ok.

Ovo kaj se tiče igrača koje cemo kupiti, nije nužno da necemo, ali je veca vjerojatnost da nećeš, jer ak ne imamo najbolji sportski sektor na svijetu. :grin: jer ipak kupuješ za manje nego kaj si prodao. Pogotovo ne igrače koji ce odmah biti na toj razini, jer inace bi i oni kostali 45, trebati ce im vremena.

Ali i sve to nebitno, ajmo reci da kupimo igrače iste kvalitete, kako je onda ove godine šampanjac za bod u EL, a iduće napredak i veca očekivanja, čak i da sva 3 nositelja zamijenimo identičnom kvalitetom?

Ne ocekujem da nam je bod u EL vrijedan šampanjca ni ove godine, ocekujem korak naprijed u odnosu na prošlu sezonu.

To je osnovna stvar o kojoj ja raspravljam s pokojnim Markovićem
  • Paggini
    96.4k
    Ali i sve to nebitno, ajmo reci da kupimo igrače iste kvalitete, kako je onda ove godine šampanjac za bod u EL, a iduće napredak i veca očekivanja, čak i da sva 3 nositelja zamijenimo identičnom kvalitetom?

Ne ocekujem da nam je bod u EL vrijedan šampanjca ni ove godine, ocekujem korak naprijed u odnosu na prošlu sezonu.
    crophantom

Prvo da kažem, bod u EL nije vrijedan šampanjca niti dolazim iz te perspektive hehhh, ali mi neka logika nalaže da ako imaš 50 milijuna eura od tri igrača, to je nestvarna svota novaca u jednom roku, ako će se ići u prodaju sve trojice, jel. S nestvarnom svotom novaca se otvara i i jače ulaganje u ekipu, možda dva tri transfera od 6, 7, 8 milijuna eura, možda 7 transfera od 3 milijuna eura.

Ali logika mi nalaže ako su veća ulaganja da su i veća očekivanja jel.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Pa gle, Sergija i Belju smo kupili, kojom logikom misliš da nećemo kupiti novog Sergija i novog Belju? Možda i bolje, možda i lošije, tko zna. Za Stojkovića razumijem, ali opet i to uvijek izrodimo, kupimo novog, pa ne vidim smisleni argument da eto sad nećemo osim mišljenja da nećemo.Paggini

S nestvarnom svotom novaca se otvara i i jače ulaganje u ekipu, možda dva tri transfera od 6, 7, 8 milijuna eura, možda 7 transfera od 3 milijuna eura.

Ali logika mi nalaže ako su veća ulaganja da su i veća očekivanja jel.
    Paggini

S ovime se jako slažem.

A i kazem nikada vise nismo uložili u B momčad, mladu rotaciju itd, od Fuzzya se očekuje puno koliko sam shvatio. Pa jebemu mater da nitko od njih + svi naši dečki nece isplivati pa onda fkt…..
  • NORTE
    26.7k
    Mahir Emreli

Bivši igrač Legije Varšava koji je došao u dinamo pola godine nakon poznatog sukoba u Dubravi i pritom izjavio da ga je zanimala samo ponuda dinama, dođe u Split s Rakowom, zabije gol i proslavi ga s navijačima u kavezu pa poslije tekme na tradicionalno pitanje splitskih novinara o atmosferi na Poljudu Emreli odgovori "dobra atmosfera, ali ja sam Bad Blue Boys".

Od mene ima još veći respekt nego ga je imao.
    Nije kvaliteta Soudanija, ali od dolaska sam ga smatrao kvalitetnim nogometašem.

Inače bio je u prvih 11 Legije u oba susreta s dinamom 2021.
  • skener
    9.2k
    Kako ste doživjeli Nsokija i Kravcova, koliko oni u ovom trenutku mogu pomoći momčadi?

- Treniraju s nama, registrirani su, danas ćemo odlučiti hoćemo li ih koristiti sutra. Ako i budu na terenu, teško možemo za njih očekivati neku veću minutažu. Kravcov je počeo trenirati u srijedu, mali Noah nešto prije, dobivat će oni postepeno priliku, možda i već sutra.
  • CastAway1986
    6.2k
    a Dani? Kad on krece?
  • Murta
    16

Kakav je situacija s Danijem Rodriguezom, mladim Španjolcem, koji je došao ozlijeđen.

"Dani Rodriguez imao je tešku ozljedu tetive, još radi individualno, tek ćemo ga početi uključitvati u momčad. Radi dobro, vjerujem da će uskoro biti na raspolaganju, trebat ćemo ga."
  • Antee
    25
    Mislim da smo do kraja devetog pun kadar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.