• Jos-Optimus
    12.8k
    ma pusti ti to, Kek je majstor za takve utakmice
  • Filip 91
    2.6k
    Minimalno 2 razlike za Dance.
  • NORTE
    26.7k
    Rakow blagi favoritMlađi referent

Trebali bi dat sve na izborit KL jer su u ligi trenutno na 0 bodova u tri kola, sve su izgubili 2:1, što je za njih potpuno porazno jer igraju Europu 5 godina u nizu.

Odgodili su ligašku između europskih, dok Hajdug između igra s nabrijanim Osijekom.
  • Zg123
    4.3k
    Tovari ako sad ne udju u skupine nece nikad, Rakow igra katastrofa, zadnji su u ligi s 0 bodova. Imaju nekog amatera na klupi koji je do sada vodio nizeligase i 1 sezonu Cracoviju s kojom je jedva izborio ostanak u ligi
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Tako su se veselili tovari i Liberecu 2015. pa je završilo kako je. Njima trebaju baš neki žnj klubovi tipa ona Unirea, da uđu u skupine. Izbacila bi ih i Žilina ovog ljeta de je malo precizniji bio onaj tovar u njihovom napadu.
  • KtcGoat
    7.3k
    Ajdin Hasic im je zabio
  • CastAway1986
    6.2k
    Hasic zabio a Mauro Perkovic bio među najboljima na terenu
  • NORTE
    26.7k
    Hajdug mora igrat na Poljudu u skroz bijeloj gostujućoj kombinaciji (ona sa zlatnim detaljima) jer im je prvi dres u tri boje pa previše liči svim dresovima Rakowa čije su boje crvena i plava.
  • Paggini
    96.3k
    Nek me netko ispravi ako nesto slucajno ne znam jer ne navijam za sirotinjske zadruge, ali jel inace praksa igrati trenutnu sezonu u dresovima od prosle sezone? Ful mi je to bizarno, a cudno mi da se ne priča malo vise o tome
  • fakin
    5.9k
    ajde da vidimo što će rijeka napraviti u danskoj. nas su lagano u hendikepu dobili tamo
  • Dani Olmić
    2.3k
    sve osim pobijede midtyllanda bi me iznenadilo

a Hajduk bi mogao izvuc dobar rezultat
  • RokiKiroki
    20
    Hajduk lagano uzima to. Pratim poljsku ligu, to je češka liga samo sam malo boljom tehnikom. Jest da puno trče i to sve, ali tehnika im je na razini ovog Vikinga s kojim smo mi igrali( s time da je Viking igrao na rezultat) imaju još za pokazat. Na tekmama poljske lige često bude po 35 udaraca, a od toga 5 u okvir znači samo tuku, a nemaju skilla.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Hajduk ima problema sa svakom imalo organiziranom ekipom, tako da mislim ako je rakow dobar ekipno da ce hajduk tesko nesto napravit
  • Nine9
    327
    hajduk Goricu neki dan nije mogao lagano dobit. Rakow je jaci od Gorice
  • hardek
    12.2k
    Tovari će ove dobit doma, možda i 2 razlike ali tamo će izgubit i vjerovatno ispast.

Rijeka sve osim poraza u hendikepu bi me iznenadilo, ali opet Kek je u pitanju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.