• Fatos Beqiraj
    3.1k
    za par dana clanak kako je Livaja splitski Maradona ( ili Hamsik nez tocno) kad mu je ukralo u napulju auto pa vratilo jer je nogometas. Srica markanu nema vozacku
  • don
    20.9k
    oboje. Prvenstveno za klub a posljedično s time i navijački.

ovako po dojmu bi reka da je njima ulazak u KL i sutrašnja utakmica ravna tome da mi igramo uzvratnu utakmicu nokaut faze LP protiv Juventusa u kojoj imamo prednost 1-0.
  • Crni86
    23.7k
    Znaci sve je spremno za totalni debakl sutra
  • NORTE
    26.6k
    ovako po dojmu bi reka da je njima ulazak u KL i sutrašnja utakmica ravna tome da mi igramo uzvratnu utakmicu nokaut faze LP protiv Juventusa u kojoj imamo prednost 1-0.don

A dobar dio škvadre navija zbog koeficijenta i jer će nam kao onda bit lakše osvojit titulu iako smo apsolutni favoriti, s već ozbiljnom bodovnom prednosti ako računamo i tekmu manje (bez obzira što je to Rujevica).

Isti ti ne uzimaju u obzir da im europom posljedično stižu i pojačanja.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    u Splitu i čujen kroz priče koliko im je ova utakmica važna, jedna od važnijih u zadnje vrimedon

Goran Milović enters the chat
  • KtcGoat
    7.3k
    Rijeka i Union Berlin 26.9 igraju Kreilachovu oprostajku na Kantridi
  • bbb medimurje
    5.2k
    Ne kuzim ovu spiko oko vaznosti sutrasnje utakmice tovara.
    Nit ce propast ak izbube, nit ce pobjeda dignut klub na visu razinu. Amen.
  • ZG plavi 01
    548
    Oni su uvjereni da ce ulaskom u ligasku fazu se osigurati financijski da mogu gradit postenu ekipu, vidio sam da ekipa pise da ce prihvatiti da budu deveti u ligi samo da udju u ligasku fazu
  • RokiKiroki
    11
    a već je i njima dosta tog prokletstva europe.
    Inače gledao sam Osijek Loksu, Osijek baš igra dobro iako fali tu kvalitete, ali kao ekipa baš igraju kako treba izgledati europska momčad, puno ukkjučivanja bekova u napad, rade se overlap underlap, brza proigravanja u dazi napada, igra 1 na 1 na krilima iako baš ne prolazi s obzirom na kvalitetu, ali se bar pokuša
  • NitkoBitan
    38.3k
    Njih ulazak u KL cini cca 10 milijuna udaljenijim od bankrota, a rast ce im u tom slucaju i kapital u igrackom kadru makar i iskljucivo kroz porast vrijednosti klinaca.

Mi koji im zelimo sve najgore smo otvoreni i transparentni, a sorta Dinamovih "navijaca" koja im zeli igranje na dva fronta da im kakti oteza situaciju u prvenstvu ubiti zeli rec da zele jaci Hajduk i zanimljivije prvenstvo jer igranje europskih natjecanja nikad nije oslabilo niti jedan klub.

Btw. kaj nama znaci njihovo igranje dva fronta? Necemo prvenstvo osvojit sa 15 bodova razlike nego 10, fkt ne kuzim tu logiku jebote led.
  • ZG plavi 01
    548
    mene vise smeta kad mi Dinamovi podcasteri i novinari govore kako zele da Hajduk udje u ligasku fazu, a cuo sam ih par sad zadnjih dana...kod obicnih navijaca ima dosta onih koji nisu toliko u tome vec su casual, ali ako je netko Dinamov podcaster to mi je druga razina
  • RokiKiroki
    11
    Ne želim držati tu nekakve prodike ili nešto, ali tu je većina na forumu odgojena kršćanskim vrijednostima, a potom se drugome želi nešto loše. Nije bitno koliko su oni žohari i sve to, mi bi trebali biti gospoda. Jednom je rekao jedan u to vrijeme svima Gospodin da svaki Hrvat koji navija protiv hrvatskog kluba je klaun. Tak da ekipa nemojmo biti klaunovi oni su ionako iza nas daleko.
  • Ivan0302
    2.1k
    dobro si to rekao samo ja ih ne smatram Hrvatskim klubom pogotovo lizanje grobara i torcide, a zamisli onda po tvome i oni su krščani a nama sve žele najgore kako to onda?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.