• rokikaciga
    17.1k
    onda zbrise mukte u BarcelonuKujtim Shalla

Nije mukte, ali nisu nesto ni zaradili. 2m eura je bio transfer, ne znam jesu li neki dodatci ili postotci bili u igri, ne sjecam se vise
  • Kujtim Shalla
    11.2k
    ma samo za razvoj igrača ,cjena mu je bila tad ludilo ,sve rekorde je trebao srušiti taj transfer. Mali je bio čudo sa 16 godina . Sad je i on drugi puta potrgao križne
  • joesimunic
    395
    Jedini koji mi je u ovoj kategoriji je Mateo Kovačić !
  • keppi
    613
    Moj prijedlog, i to za "B" momčad je Mario Marina iz Varaždina. Ne jedan, nego nam treba 2-3 takva igrača jer se bojim se ovi mladi dečki biti "pojedeni" u drugoj ligi bez ponekog ovako iskusnog i nadasve čvrstog igrača. Usput, dobro bi se uklopio među njih jer mu je tek 37. na leđima.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    a ove sezone ne mozemo ispast pa je to plus, u buduce cemo sigurno imat takve neke
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Paul Pogba slobodan
  • RokiKiroki
    9
    Znam da se ne radi o transferu, qli zanima me vaše mišljenje i ovo je žešća fantazija. Dinamo ode u EL odradi vrhunsku sezonu i uspije ostvariti kroz onaj koeficijent direktan upad u LP(40 mil).
    Beljo odlazi za 30 mil(7 golova u EL,2 g i 3a u kvalama za LP i HNL ubitačan), Stojke za 20+ mil,Dominguez i Vinlof 15mil svaki,Bati i Sučić od % daju još 10) te se ima mogućnost rasprodati ostatak ekipe što vrijedi za tipa 15 mil. Ostaje Miške kao kapetan,Nsoku, Rodriguez te naši klinci koji kucaju na prvu ekipu Mikić,Šunta,Zebić kao prve zamjene, a i ukoliko još neko iskoči iz Dinama 2 ugl ako ne iskoče previše oni su zamjene na svojim pozicijama.
    Dolazi Thiago Alcantara kao trener(inspiracija Yayom Toureom u Slovanu koji radi odličan podao sa ekipom) i ima budžet za transfere 50 milijuna i dovode se redom mladi potentni igrači iz akademija(tipa Victor Munoz iz Reala u Osasunu za 5mil otišao dalje za 40mil, a ima i kod nas primjera).
    Ali pitanje za vas da li bi išli u taj kompletni remont ponovno sa time da se tipa odrade svi, ali baš svi transferi do 1.7(to vidim kao veliku grešku većine HNL klubova iako shvaćam i razloge) jer je prva utakmica osim ak ne bude superkupa početkom 8mj,a Europa tek u prvoj polovici 9mj) ili imate drugačije mišljenje.
  • Dani Olmić
    2.3k
    Dominik Livakovic (ne pricam o posudbi).
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.