• DiddyGuela
    6.6k
    Ova momcad DInama ne zna patit. Znaci ono kad te protivnik stisne, znas da si na konopcima ali svejedno ne padas. To smo imali u onoj "Bjelica eri" i nesto nakon njega. Međutim ova danasnja momcad i trener nemaju niti 1% toga. Nas netko u Europi samo malo stisne, ma dovoljno je 10 minuta i jedna poluprilika i mi primamo gol ziher! Jednostavno moramo biti stabilniji u trenucima dok nemamo loptu i ne dominiramo. Ne mozemo padati tako jeftino iz utakmice u utakmicu.

Ne razumijem sto ljudi koji govore o broju udaraca na gol zele dokazati. Da smo bili bolji i zasluzili pobjediti? Ma tko te pita kada si onako dva puta jeftino pokleknio. Ta opravdanja su mi u rangu "dolasci u zadnju trecinu" nekih trenera u HNLu. To sto su nam Vikinzi jucer dosli pred gol 3 puta i od toga 2 zabili ne pokazuje nasu kvalitetu ili snagu... bas suprotno, pokazuje koliko smo ranjivi. I to je sada vec konstanta ove momcadi i ovog trenera.

Nemamo nagon za prezivljavanje u Europskim utakmicama.
  • Maximo
    967
    Neki imaju stav kao da idemo u Norvešku na klanje protiv PSG-a.Schpatz

Niko ne priča o psgu kolega, ali samo momčadska kvaliteta nije šta će se gledat u srijedu, Vikingova trava je puno drukčija i brža od Thunove. Njihov stil igre je točno rađen za takav brzi kaotični način igre i maksimalno koriste prednost tog terena kroz konstantan pritisak i brze okomite lopte te jasno svode dozvoljene protivničke greške na minimum, je vrebaju i kažnjavaju većinu...

Hoću reć ono što smo vidli u Thunu nam nikako ne pomaže jer Thun ne koristi sovj teren na taj način...oni jednostavno imaju umjetnu travu
    Tako da nas sigurno čeka barem 20-30% jači protivnik nego doma,a za nas je pitanje kako ćemo se snaći...
  • fakin
    5.9k
    Moramo odigrati najbolju utakmicu u zadnje 2 sezone ako mislimo pobijediti u Norveškoj.
  • Crni86
    23.7k
    koja je plod Oršića sa 25 metara.don

Na 2:0 smo imali zajcevo stativu koju je cak golman i obranio vrscima prstiju. Ne pricam o orisnom udarcu.

Orsin udarac je bio na 2:2

imali su po meni i najbolju priliku u 2. poluvremenu.don

Imali su da, opet iz nase greske. Di je mudrazija pustio svog cuvara. Po meni smo bez golova mi imali barem 2,3 situacije u utakmici koje su bile bolje od te sanse.

Sve u svemu, ne zasluzen je jucer rezultat 2:2.
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Moramo odigrati najbolju utakmicu u zadnje 2 sezone ako mislimo pobijediti u Norveškoj.fakin

ne treba se striktno pobijediti za prolaz, postoji opcija prolaska i ako dinamo ne izgubi u 120 minuta.

samo kažem!
  • fakin
    5.9k
    E to bi volio dozivjeti, da Nevistic skine 2 penala i odvede Dinamo u ligu prvaka
  • db-izbjeglica
    21.2k
    E to bi volio dozivjeti, da Nevistic skine 2 penala i odvede Dinamo u ligu prvakafakin

teoretski je moguće :grin:
    koliku kaznu je dobio filipović, jednu ili dvije tekme?
  • db-izbjeglica
    21.2k
    onda vjerojatno nevistić neće braniti u norveškoj
  • fakin
    5.9k
    Koga bi stavili na gol u uzvratu? Imamo dva podjednako nesigurna golmana izvan forme
  • Maximo
    967
    Koga bi stavili na gol u uzvratu? Imamo dva podjednako nesigurna golmana izvan formefakin

Ja bi čak rekao 2 podjednako kvalitetna :lol:

A ja bi osto na Nevi, nezz...mislim da je omjer 51:49%, tako da je možda svejedno...
  • Orc123
    16.7k
    jer se momcad moze stvoriti preko noci? Treba kostur zadrzati 2-3 godine i onda mozes ocekivazi ozbiljniji rezultat....ili ti se moraju poklopiti jebene stvari da uspijes....mi smo prosle sezone promijenili 90% ekipe....to nikad nismo u povijesti tako napravili.

Pa ovi Norvezani su 4-5 godina zajedno....
  • shameless86
    2.2k
    ja nebi htio,ajmo to rađe riješiti u 90min :lol:
  • Nine9
    318
    Nevistić ostaje na golu, u igru Galešić, Hoxha i Kačavenda da je po mom.

Napao bi ih od prve minute gore dugim loptama i presingom a onda pokušao umrtviti utakmicu sa Zajcem umjesto Kačavende u slučaju povoljnog rezultata.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Možemo ih proć,ništa nisu bolji od nas.Mene jedino kod nas brine reakcija po primljenom pogotku,oni ako do 10-te minute povedu 2:0 protiv nas kao mi jučer,kod nas se dogodi raspad i to bude kraj....dok oni jučer,idu kao navijeni nakon zaostatka od dva primljena gola.I tu je razlika al se i to da popravit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.