• građanin
    97
    Financijski nam liga prvaka donosi puno, ali realno gledano mi igračkom kvalitetom za nju nismo spremni. Nije problem i da dovedemo jednog kapitalca na temelju lige prvaka nama to ne mijenja puno, pa nama je ako se Beljo nedaj bože ozlijedi Prevljak glavna špica, Nevistić ili Filipović prvi golman, Tabinas zamjenski bek… Kačavenda i Mudražija koji su bili otipsani davnih dana, Miško ih već čekao na rampi kod Rujevice raširenih ruku oni nama ulaze kao jokeri s klupe za ući u ligu prvaka… nismo realni.Ijayi Atiemwen

ma ako uletimo, dolaze sigurno pojačanja 2,3... prvenstveno golman, a vjerujem i desni bek, tj siguran sam. S LP imaš dodatni budžet od 15-16m€ zagarantirano više nego što bi dobio u europskoj ligi, tako da, siguran sam da računaju na to.

Vjerujem da bi prije utakmice svi prihvatili ovu statistikuprefontaine

doslovno to, dinamo je 2 klase bio bolji, sam riješit se tih dječjih bolesti i idemo dalje. Po meni, opće je neupitno da smo 2 klase bolji, vidjelo se i na terenu. jedino klasična ona hrvatska nonšalancija - kako ćemo? - lako ćemo.
    Stojke je imao čisto dodavanje prema crti da Belju utrpa najlakši gol u karijeri - odlučio je pucat, to bi bilo 3-0 laganih i sve bi bilo lakše, ali nema kaj - treba se stisnut i prolazimo 80%.

Danas nismo imali sreće. Po svim parametrima smo bolji od Norvežana. Na prvu rezultat koji nam smanjiva šanse za prolaz, ali nakon odgledane utakmice dajem 10-15 posto sanse vise Dinamu. Ovako isto u Norveškoj i nema straha.VE86

potpisujem.

jedino napomena, čak to nije da nismo imali sreće, već samo malo igrače zašamarat prije tekme i osvijestit kakva je tekma u Norveškoj i šta nosi i ekipa će promijenit pristup za još 20,30% čvršće i odlučnije.
  • Omake
    20.3k
    Da smo imali njihovu realizaciju, oni bi prošli kao što je prošao Osijek proljetos. Baš šteta. Dvije greške i njihove dvije savršene realizacije. Bit će puno teže u uzvratu. Oni imaju tjedan dana da se pripreme, bez utakmice za vikend. Nas će Varaždin namučiti, plus taj umjetni teren. Baš velika žal što to nismo ovdje riješili. Pregršt prilika. Kao neka FM utakmica.
  • Crusades
    25.4k
    Etto, ja bi na temelju Omakeovog posta rekao da smo dominirali.

Rasturite me.
  • Peškaman
    9.5k
    Nek igraju Gale, Šunta i Mudri, da bar Misic svjež dode u Norvešku...crophantom

Veće su šanse da ja istrčim u subotu na Maksimiru protiv Varaždina nego da se Mišića odmori.
  • crophantom
    6.8k
    a onda smo kompletni idioti kojima LP i nije neki prioritet. Čeka te gore 90 ili 120 krvavih minuta, ak izraubaš Misica protiv VŽ onda stvarno nemam komentara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.