• Droljo
    31k
    No problem.
  • Jaro
    12.4k
    Evo na dojavu gradjana oko Benkovca uhicdna 3 "hrvatska drzavljanina" i Poljakinja. Prema ranijim napisima, imena hrv drzavljana sugerira da im hr putovnica nije jedina - oduzet drzavljanstvo, odlezat.par godina u cuzi i dozivotno izgnanstvo iz eu...
    Ali - unamo da im se to nece desiti...
  • fakin
    5.8k
    Cak je i Index objavio da se radi o trojici muskaraca srpske nacionalnosti
  • fakin
    5.8k
    Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 46, 45 i 42 godine te 33-godišnjom državljankom Poljske koje sumnjiči da su namjerno podmetnuli požare na čak deset lokacija diljem Zadarske županije. Kako je jučer objavio RTL, trojica privedenih muškaraca su srpske nacionalnosti, a u slučaj se uključio i USKOK zbog sumnje na terorizam.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je četvorka djelovala po prethodnom planu i međusobnom dogovoru. U petak i subotu, 14. i 15. kolovoza, upaljačem su namjerno izazivali požare s ciljem ugrožavanja života i imovine većeg broja građana.
  • pešća
    1.8k
    Sad Facebook tetak ipak zna...Droljo

Očito da znaju bolje od mainstream medija.

dat cu si vremena i malo prolistat kak povijesno stojimo s požarima prije i nakon 5.8.Hnlovac

Ekipa od njih 4 je odgovorno za možda polovicu ukupnih požara ovih dana na jugu države. 4 ih je uhvaćeno, sad pitaj Boga koliko je njih kroz godine neuhvaćeno. Ovo je čin hibridnog ratovanja i terorizma sa ciljem ogromne materijalne štete RH i sigurno se ne događa prvi put, čak je i u sanu 2 memorandumu to dobro opisano. Najbolesnija nacija u Europi.

Kod nas sasvim slučajno gori u Dalmaciji u špici sezone, u Francuskoj sasvim slučajno gore crkve i da ne nabrajam dalje. Svaka država ima svoju ološ. Oni stvarni psihijatrijski slučajevi (piromani) i nesretne okolnosti (opušci i slično) su manjinski uzrok požara u Europi. Prenamjena zemljišta iz poljoprivrednog u građevinsko, otkup zemljišta po smiješnoj cijeni te hibridno ratovanje su po meni glavni i većinski uzroci požara. Kakva priroda i klimatske promjene kad je jedini prirodni uzrok požara udar groma.
  • dzg717
    1.3k
    Ne znam je li netko vec pitao to ili nije, jel uhicen tko za detonaciju pozara na sjevernoj tribini na zadnjem derbiju?
  • Markelo
    3.8k
    Hrvat potruje zemlju po Lici a Srbin pali po Dalmaciji. Sad je jedino pitanje tko više mrzi ovu zemlju, Hrvat ili Srbin?
  • NitkoBitan
    38.2k
    Srpce logicno. Ti koji su radili to po Lici su prvenstveno zbog osobne materijalne koristi moguce nesvjesni posljedica svojih djela, a ova cetnicka ekipa zbog cistog zla, oholosti i podlosti.

Pateticno relativiziras, ja sam jos gluplji kaj idem objasnjavat.
  • über alles
    3.1k
    Ahahhahahaha nesvjesni posljedica,na terapiju pod hitno ak to fakat mislis.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ortodoksni četnici.Ispratit bagru do Bajakova,poništit dokumente,doživotnu zabranu ulaska na teritorij RH,pa nek idu u Smrbiju palit badnjake....
  • NitkoBitan
    38.2k
    Jasno da su znali da se radi o opasnom i nedozvoljenom, ali bas u kojoj mjeri cisto sumnjam jer bas i ne prepoznajem akademike u tom podrucju medu njima. Uglavnom materijalna osobna korist im je prvi i glavni motiv za razliku od ovih cetnickih jahaca apokalipse.
  • Batigol
    197
    Cekam ovdje ekipu koja ce to prepisati tihoj ustasizaciji drzave...
    Hebi ga,srbi tko srbi,uvije antifasiti u borbi protiv zla....
    Vec se pocelo ovdje relativizirati s likom...
  • pešća
    1.8k
    Vec se pocelo ovdje relativizirati s likom...Batigol

Pupovac i Vučić se negdje podsmjehuju dok se mi međusobno koljemo i relativiziramo. Tim vjetrovima relativizacija nije strana još od davnina. Rekao bih i da je relativizacija oružje obmane, još jedan čin hibridnog ratovanja.
  • über alles
    3.1k

Ma srbe treba zive zapalit ,al ovi su napravili puno vecu stetu(i to najgore vrste di su unistili prirodu do temelja i nikad realno ni necemo znat koja je prava steta jer ce se sve to zataskat) u kombinaciji sa drzavom.

Neznam za mene je to veleizdaja na najvisoj razini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.