• mosad
    2.9k
    Neće bit zaustavljanja busa na autoputu ovaj put
    Ćaća smirio ovce svoje do sljedećeg sramoćenja

Ne budemo li imali 20+ razlike ispred ovih poluamaterskuh ekipa smatrat ću to porazom
  • NerminB
    1.8k
    Joj odbrane majko.
  • Benedikt
    293
    "Nije Filipović isto od jučer .. treba ga ovako otresti" ovo je za izgon iz komentatorske kabine
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Varaždin je značajno napredoval u odnosu na prošlu sezonu i ovo sada je s ofenzivnog aspekta razina više od lani.

Ako mu do kraja ljeta (bitno) ne rasprodaju momčad, Šafa ih uz slab jajduk i rečane (pogotovo ako ovi eventualno prođu u europi) može dovući do titule viceprvaka.

Ovakvim pozicioniranjem i praćenjem akcije Matijaš još jednom dokazal da je već drugu sezonu najgori golman lige.
  • Carmichael
    816
    Ali Matijaš koji trči s gola na Livaju koji ima stopera na sebi i onda ga pretrče i stoper i Livaja.. smijurija od golmana, kako on brani prvu ligu je pravo pitanje
  • Jurki
    27.4k
    Ćaća smirio ovce svoje do sljedećeg sramoćenjamosad

Upravo to. Ovo je samo produzavanje agonije.
  • ElDorado
    13.3k
    Osijek je ozbiljan kandidat za drugo mjesto
  • dzg717
    1.3k
    Kako su slampavi ovi goricani
  • CrouchTomislavgrad
    477
    Prije Varaždin, konstantni su par sezona
  • CastAway1986
    6.2k
    Rudes igra bolji nogomet od ovog goričkog cirkusa na čelu s Carevićem
  • Jos-Optimus
    12.7k
    Ljudi moji...ako sve bude kako treba, mogao bi Hajduk od nas dobiti porciju kakvu dugo, dugo nisu
  • hb1
    797
    Stvarno mi nije jasno da je Pukštas još dole, ne mislim da je neki maestro ali isto tako jako zanimljiv igrač, al evo naprimjer bubam jel ti bolji izlog prvak Slovenije ili tako nešto za napravit karijeru nego ova udruga
  • Kujtim Shalla
    11.1k
    Nek ispadnu kad Hajduk ne mogu dobit
  • emilperska
    18k
    Matijaš je rang talenta i subjektivnosti kao da meni daju da branim za Belupo u finalu kupa protiv Dinama.

Bože me sačuvaj tko njega gura..
  • Thor
    3.6k
    Ova gorica igra nogomet kao da su se jutros prvi put vidli i upoznali a ovi drugi,jucer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.