crophantom
ZgDLions
crophantom
NitkoBitan
Moje kolege s posla, pitam ih kak to da nejdu na Viking, ovo su odgovori koje sam dobio:
- da gledam onog panja Belju, izgleda ko da nezna trčati. Fali tu ljepote, nemreš mi biti napadač Dinama i onak krakat
- dok je Kovačevića nejdem, Neno bi to složio, s njim smo rasturali, ovog si nek Boban uzme doma, ionako ce nas svako opet nasamarati. Neda mi se gledati opet Dinamo koji je kanta u Europi.
- ak ocu gledati Bobanov 4:3:3 gledati cu ozbiljne ekipe, a ne tu Lisicu na krilima u 4:3:3 — crophantom
crophantom
criticus
Keyser Soze
Hnlovac
DerHerrKool
klinci koji danas odrastaju i koji ce samostalno ici na stadion za 10 godina — crophantom
mlinchica
Kad ovakve stvari čitam još mi je svako Dinamovo draže. Ne vole oni Dinamo zbog onoga kaj on je, nego bi htjeli da je po njihovom guštu da bi ga voljeli. Al nove generacije će i to izliječiti. — DerHerrKool
DerHerrKool
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.