• Dzoni
    7.5k

Moraju oni još jako jako puno koeficijenta skupiti da bi nadoknadili brukanje zadnjih 15ak godina
  • Paggini
    95.4k
    Ako mi prođemo u LP, a oni u KL, garantiram životom da će 90% natpisa biti o čudesnom hajduku, uspjehu, šta ih čeka, koliko para će zaraditi, mogu li doći do osvajanja KL, koliko vrijedi koji igrač, tko dolazi sad kad su taj maestralan uspjeh ostvarili.

Bit će jebeno neizdrživo
  • Filip85
    1.5k
    Zaboravio si da kad će Hajduk eventualno pobjedit Klasvika bit će "splicki real", a ako mi skinemo, na primjer, Atletico Madrid onda ide ona stara provjerena "nikad slabiji"...
  • ElDorado
    13.3k
    A posralo ih sa ždrijebom stvarno imaju šansu
  • Jaro
    12.4k
    Bit će jebeno neizdrživoPaggini

Da ne citam ovaj topic i 1.HNL na zoni - ni za jedan od ovih clanaka, komentara, naslova ne bih znao. Sinoc sam uzivao u atletici.
    Ljudi, sami sebi stvarate psihoze od "njihove" propagande. Pa sta ako www.tovarski-nedeljnik.hr pise da je ovaj ili onaj novi Messi? Kako to tocno utjece na bilo sto?
  • prefontaine
    10.6k
    Za Isusa miloga, ajde što ne mogu shvatiti da vam se daju čitati ovakvi proljevi, ali da ih još i keljite ovdje, i to još u ovu temu... Svašta.
  • austrijanac
    13k
    tribiniIvan0302

Koja tribina? Svako s dva oka vidi da covjek nije za prvih 18 Dinama kakvog svi zelimo.
  • rokikaciga
    16.9k
    Admini, prebacite ovo u shit of the day
  • OsamŠest
    8k
    Ljudi moji, ajde molim vas nemojte ovakve gluposti ovdje dijelit. Meni je stvarno muka od svega toga. I od takvih kretena, i od Dani Olmića, i od svega negativnog i provokatorskog.
    Godinama smo svi skupa trpili teror od krimosa, a očito da ćemo još godinama i od njegovih sljedbenika.

Ajmo barem ovdje napravit neku našu zdravu atmosferu, baš onakvu kakva je sad u klubu. Purgersku, plavu, dinamovu..
  • vjeko1701
    28k
    Čak i tema shit of the day ima neke standarde. Ovakvi facebook proljevi potpuno nebitnih likova su ispod tih standarda.
  • Droljo
    31k
    Meni je baš lijepo ovako nešto pročitati ovod jer nemam fejsdrek. Malo uđem u glavu takvima da vidim šta ima..
  • DerHerrKool
    1.7k
    Ako je ovo reprezentativni uzorak našeg "prosječnog" navijača oda sam ja duboko razočaran. Ne pratim te stranice i izbjegavam komentare ispod članaka pa nisam baš u toku, ali količina konstrukcija i natezanja činjenica da bi se dobio željeni narativ je strašna. To mora bit neki ragebait a ne stvarno mišljenje normalne osobe.
  • Keyser Soze
    20.6k
    Sve super, ali gdje su bili takvi tekstovi dok je krimos dovodio Tueta i Alieu Darba? Tad doslovno nitko nije srao ovako.
  • deda
    47.6k
    Kak misliš gdje su bili, pa to su ti isti likovi koji su onda tattu hvalili. Zamarate se bezveze o nebitnim ljudima i spikama.
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Ljudi preskacu terapiju, pa im se bolest na fb očitava jer jedino tu mogu komentirat nesto da ih dozive neko, a takvi su isti ko oni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.