• crophantom
    6.6k
    Aj nek neko kaže ovom spikeru da ga kurca ne čujemo :lol:
  • Crni86
    23.6k
    ma predodren je za pljuvacinu jbga. Doso iz vukovara za nikakve novce i nekome ko nista ne prati najlakse udarat po njemu

Tabi danas opet sasvim solidan.
  • Kruno
    1.6k
    Lagana utakmica
  • Zagi
    18.7k
    Dečki i cure, Kačavenda je fantastičan.
  • Arkada
    69
    da jako slabo se čuje..a sviđa mi se ovo pokušavanje izgovaranja prezimena nakon gola, ma da ga se ne čuje..nadam se da će jednom zaživjeti to.
  • Zg123
    4.2k
    Boze ovog Nevistica covjeku je nepoznanica pogodit tocno igraca
  • Crni86
    23.6k
    Kačavenda je fantastičan.Zagi

To je zakljucak vec bio nakon kaj smo vidli da vidovic ide ca.

Bas tip veznjaka kaj nam fali. Ono kaj je trebao biti ljubicic. Ono kaj je bio aki. Buldog s tehnikom i smislom za igru.
  • GOAT
    9.1k
    Bravo Tabinas Bravo Kacavenda
  • Nogo
    12.4k
    Seru ljudi po Tabinasa a na šta Topić liči??

3-4 dodavanja njima u noge, zicer..kriminal danas!
  • Orc123
    16.6k
    pa fakat smijesno...nista on danas nije losiji od Gode, cak je ofenzivno puno bolji od Gode danas...
    Pobjegla mu jedna lopta u aut i jednom je panicno izbacio i tjt.....pa svi znamo da nije igrac za prvih 11 ali ovakve tekme u hnl moze bez brige odmoriti Valincica. ....
  • Archangel
    230
    Topić je krilni napadač, kod njih se trpe defenzivne pogreške i nesigurnosti. Kod beka to ne ide isto kao i kod stopera
  • Filip B
    473
    Meni je zanimljivo primjetiti kod Tabinasa nesto drugo - Beljo 2 metra ispred njega zabije golcinu skaricama, liku ni instiktivno ne polete ruke u slavlje. Sad posalje dosta opasan ubacaj koji zavrsi kao gol, prakticki asistencija, nit se veseli, nit mu Kacavenda zahvaljuje na dodavanju.. Nek me ispravi netko sa zapada ako je bolje vidio, na peijenosu tako izgleda.

Ono, kao da se ne uklapa s ekipom ili ne zeli bit dio tima. Solidno igra danas, sve u svemu.
  • Crni86
    23.6k
    defensive pogreške i nesigurnosti.Archangel

Imao je ofensive pogreske.

Kao drugo krilima se u modernom nogometu odavno ne trpe defanzive greske i kada ne isprate svojeg igraca.
  • Zagi
    18.7k
    Ono kaj je trebao biti ljubicic.Crni86
    Ako misliš na Roberta Ljubičića, točno to sam mislio napisati nakon tekme.
    Vrijedi i za starijeg brata , no meni je Kač točno ono kaj sam mislio da čupko moze biti.
  • Archangel
    230
    Ja sam kod Tabinasa vidio par defenzivnih. Tu mi je ključno da se ne griješi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.