• CerealKiller
    677
    Neki ljudi se prave da Tabinas nije pogodio Belju u trepavicu i imao jos 2 opasna centarsuta. Bezveze pljuvanje po igracu koji igra sasvim solidno
  • criticus
    9.1k
    Ulazi MUDRAŽIJA AAAAAAAAA
  • Fan
    2.6k
    Ne znam, ne želim srat po Tabinasu, al meni nema smisla da on igra za Dinamo. Čisti prosjek, za HNL ok, nije danas baš takav kriminal, al njega ako i prodamo, prodat ćemo ga za kolko 100, 200, ajd nek bude i 500k što je mizerno u odnosu na to da ovakve tekme odigra neki mladi, potentni igrač, eto ne mora nužno ni biti Mikić, ali netko tko ima puno veći plafon (Tabinas nema šanse da ima neki veći potencijal od ovog što vidimo) od kojeg kasnije možemo dobit i dobrog igrača.
    Jasno mi je da je minus što neće bit možda previše ovakvih tekmi (a zapravo je pola HNLa takvo) pa će se puno sporije razvijat nego u Dinamu B pa onda eto, nek igra netko čisto da popuni mjesto, al eto, malo gorak okus meni osobno.
    Edit: također Goda, Topić i Hoxha su s razlogom na klupi. Goda i Topić solidni back upovi, ne bih ih se olako rješavao, ali za Hoxhu ako dođe 2.5m+...
  • Niko1986
    8.3k
    Dopuštam drugačije mišljenje, ali meni je baš loš. Može on i imati dobar potez nije totalna taraba, ali daleko ispod razine ostalih suigrača. Hoxha je isto imao top brojke na jesen pa nije nitko od nas zbog toga mislio da je najbolje krilo na svijetu.
  • Crni86
    23.6k
    A doktor Miske bas kak je u filmu i reko, svojim nastupima pokazuje ostatku ekipe kak se bori za ovaj grb. Nebitno da li Rudes, Thun ili Zalgiris.

Fenomenalno ga je gledat.
  • Blue Label
    313
    Dobar Tabinas danas, ofenzivan bek koji je idealan za HNL, možda danas sutra za nešto više ako popravi def igru
  • Zagi
    18.7k
    Tabinas danas baš dobar. Nemam pojma o čemu kritičari pišu.
  • crophantom
    6.6k
    idem dole po gemišt da ne čujem ove salve oduševljena koje ce ici, nemrem ja to :lol:
  • Zg123
    4.2k
    Ne razumijem po kojoj logici otpisani Mudrazija od 28 godina ulazi prije malog Sunte?
  • JMastermind
    1.7k
    Hoxha je isto imao top brojke na jesen pa nije nitko od nas zbog toga mislio da je najbolje krilo na svijetu.Niko1986

Speak for yourself.

hoxha-arber-hoxha.gif
  • criticus
    9.1k
    E pa ulazi i šunta :lol:. Njih dvojica i Dominguez su se zagrijavali intenzivno s pomoćnim.

Edit: al sad vidim da su izašli naši svi. Kovačević i publiku cima šta je ovo :rofl:
  • Archangel
    230
    možda nije otpisan. Evo kako je Stojković postao glavni kada je Bennacer se ozlijedio, tako možda i on sada postane važan kada je Vidović otišao :)
  • Jos-Optimus
    12.7k
    stari moj, ja bih ubacio Jerka Leku samo da više prestanete jbng Šuntu zazivati
  • Xpert1992
    917
    Samo da Misic izadje, nek odmori covjek do utorka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.