• austrijanac
    13k
    [img]http://IMG-4424.png

A imo sam velike nade danas.
  • hardek
    11.9k
    Identično kod mene. Ja u 17:40 prodao zamjenio Stojkovića sa Vidovićem na fantasyu jer sam očekivao da će Vida igrat sljedeće dvije.
  • Oluja
    7.3k
    Volio bih da je uspio kod nas ali nije mi žao što je otišao. Hvala mu na svemu i sretno dalje.
  • Big Daddy
    1.8k
    Boze sacuvaj transfera…. Umjesto Lige prvaka izaberes borbu za opstanak u Ligi, a neces ni uspjeti…
  • Mali Zeus
    21.9k
    Žao mi je da ide, ali i Dani i Nsoki mogu to igrati, među ostalima.
  • hardek
    11.9k
    Iskreno malo me potresla ova vijest kao jednog od najvećih fanova Vidovića na Zoni. Razumljivi su mi razlozi zašto ga ljudi ne vole, ali opet ja ne mogu ne voljeti mađioničare s loptom.

U isto vrijeme nije dobio pravu priliku u kontinuitetu, i dobio previše prilika koje nije adekvatno iskoristio. Malo igraj krilo gdje je loše krenuo i taman kad je postao dobar, prešaltali smo ga u sredinu. Sa startera na lijevom krilu na klupu, ponovno starter na lijevom krilu pa klupa u veznom redu.

Čudan put, gdje ni jedna ni druga strana na kraju nisu bile zadovoljne i razlaz je bio neminovan. Žao mi je što ide, ali želim mu svu sreću u budućnosti i da uspije negdje ostvariti svoj veliki potencijal.
  • fakin
    5.8k
    Potpuno nejasan odlazak. Ako se opet dogodilo da je on inzistirao na odlasku onda se moramo zapitati zasto. Ako ga je klub sam htio prodati ne razumijem transfer ni najmanje. Potencijal i kvaliteta puno veća od 3 milje
  • rokikaciga
    16.9k
    Vida hvala ti i molim te ostani spaner :heart:

SNqrj8.gif
  • prefontaine
    10.6k
    Eh, sudbina je tako htjela. Bio si mi drag... Sretno Gabi!
    Screenshot-20260814-192646-Brave.jpg
  • Marc
    1.3k
    Španer kaj je je… sretno!
  • purger39
    180
    Sretno, Vida, i hvala na svemu drugi put...
  • Benedikt
    288
    Nekako sam podijeljen oko ovog transfera. Razumijem da ti ne treba nezadovoljan igrač u svlačionici i da je on htio ići, a opet, smatram da može daleko dogurati. Sretno!
  • Zagi
    18.8k
    Izrazito mi je dragi igrač, no vide obje strane da ovo baš i nije idealan spoj.
    Logična odluka za obje strane.

Sretno Vida!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal