• Dr Hofmann
    6.1k
    Purgeraj...Kakvo mjesto za balzamiranje tik uz katedralu. Romantika Zagreba kojeg više nema.

Nema više Žirafe ni jedne u gradu, tamo se isto pilo po narodnim cijenama. Deset kuna pive, pet kuna žestice domaće ako me sjećanje ne vara. Eh živote
  • duksy
    744
    Žirafe ima i dalje.
    Jedna je negdje u centru, tamo mi klinci idu, a ima i jedna na jarunu, tamo ja gledam rolerice dok prolaze.
  • puxigadjurdja
    3.1k

Ona u Gundulićevoj ne radi?
    Legendarne su bile rođendanske rezervacije za 10 ljudi di dobiješ 3 gajbe, 2 hrelić tronošca i 2 nazovi normalne stolice daleko u kutu i popišaš se 2 puta u gaće dok ideš pišat do wc-a.
  • über alles
    3k
    Problem nije broj klubova(ne pricam o ljetnom periodu sad nego opcenito) nego manjak sposobnih ljudi koji ih vode.

Cesto oni koje stoje financijski iza nekog kluba ne zele slusat voditelje sto se tice samog programa(dobar sam si par ljudi koji vode/vodili su klubove po gradu u periodu poslje korone) i koriste prostor na sasvim krivi nacin,najzalosnije kaj se tu radi o ljudima koji nisu samo financijeri vec znaju dosta o nocnom zivotu i svejedno rade krive poteze.

Jedini klub koji bas moram pohvalit kaj se tice programa je peti kupe ,al to je vjerojatno zato kaj tam booking rade vecinom dj-i koji imaju svoje programe dugi niz godina.

Takoder mora se uzet u obzir da su i pop up eventi uzeli dio trzista klasicnim klubskim vecerima.
  • Dzoni
    7.4k

Žirafa je i dalje tamo u Gundulićevoj. Odlično mjesto za studente s ograničenim budžetom
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Ostarih jebi ga...Znam da je na Maksimirskoj više nema 100%, ta je meni bila najbliža, stvarno sam iznenađen da u Gundulićevoj i na Jarunu još rade. Ajde neka, nek se mladost sašije po korektnim cijenama. Bila je i na Jurišićevoj nekad, samo sad više nisam siguran jel to isto bio dio tih Žirafa.
  • javolimtebejako
    6k
    Jedini klub koji bas moram pohvalit kaj se tice programa je peti kupe ,al to je vjerojatno zato kaj tam booking rade vecinom dj-i koji imaju svoje programe dugi niz godina.über alles

ako se ne varam, tamo booking radi antonio zuza, covjek je doktor nauke ne samo za elektronsku glazbu nego i opcenito
  • über alles
    3k

Za svoj program sequences radi zuza(meni osobno najjaci program),za piknik recimo radi muhar, za dobar house radi tom itd.
  • nin0belan
    41

Tkalča bi trebala postati tako neka ulica gdje se ciljano izlazi i gdje se ljudi masovno okupljaju.

Nešto poput onog Pink Streeta u Lisabonu, ako je netko bio. Nekakav bar hopping tip izlaska.

Uostalom nekoć davno su u Tkalči bili bordeli ako se ne varam, baš kao i u tom Pink Streetu, pa ima i neku povijest hedonizma.

Da se hoće mogla bi se tu priča napravit
  • Sajla
    22.8k
    Problem nije broj klubova(ne pricam o ljetnom periodu sad nego opcenito) nego manjak sposobnih ljudi koji ih vode.über alles

kaj misliš o Vintageu i ljudima koji to vode? tamo sam nekad davno bio zbilja često, uvijek mi je bilo dobro :)
  • Jaro
    12.4k
    Nekakav bar hopping tip izlaska.nin0belan

Oziviti Ilicki maraton i bok, kakve ove uvozne pizdarije...
    Istina - danas je puno manje postaja na Ilici nego prije 15ak godina, ali ako bi se aktivirao Ilicki maraton, ljudi bi i otvarali birtije :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet