• reziser
    8.3k
    plavi telefon, ak treba kakva donacija, i na koji način, tu smo
  • Blaz
    426
    u pivi i vinu
  • reziser
    8.3k

na to bumo dosli
  • BluePhone67
    5.5k
    plavi telefon, ak treba kakva donacija, i na koji način, tu smo — reziser

A gle, ima mjesta na banerima za neku firmu i reklamu (nestpljivo cekaju), majice Lamze i Dudu su jos u akciji, a bit ce i novih majica jer ideja ne nedostaje, donacije kroz neki kviz i nagradne igre za pobijednike, zatim direktna ulaganja bez ikakvog potrazivanja za sada i sve upute mozemo na kontakt email ..

Sto se tice aplikacije, to nam je preskupo kada smo napravili racunicu, ukoliko se netko sa time bavi privatno ili u slobodno vrijeme slobodno takodjer na kontakt.
  • xavier
    12.1k
    Iskreno, nisam uopće ljubitelj aplikacija i ne vidim što fali otvaranju u mobilnom internet pregledniku.

Po meni to nije nikakav minus.
  • Kwedi
    3.9k
    Ovo je javni forum za sve, ali posto je ovo forum koji drze ovdje nas pojedinaca volonterski i izmedju ostalog imamo i troskova podosta za placanje domena, nagrada itd. sto placamo iz svog dzepa dozvolit cemo si luksuz da na ovom forumu bude ko u Sjevernoj Koreji bez drugih navijaca iz drugih klubova i da ce automatski biti baniran za trajno. Ovo ima samo kod nas, samo kod nas... samo Dinamo :strong: — BluePhone67

podržavam! :ok:

Daj napravite j.d.o.o. da možemo baciti kakvu donaciju i ako se mislite dalje razvijati da možda kakv sponzor pokrije trošak računovodstva da nitko nije u minusu. Ako ste i razmišljali neki portal što je kako xavier kaže puno veći posao nego forum, trebat će vam poslovni subjekt. — Mali dioničar

ja već predložio nek naprave udrugu :smile:

Aplikacija nebi bila loša — davidinamo

preveć penez

Imamo na Snetu ljude kojima smo obrisali doslovno stotine profila i oni i dalje uredno rade nove. Naprave novi, krenu vrijeđati, netko ih obriše u roku 10 min i oni opet iz početka i tako danima... — xavier

ma jasno,al ovo je forum isključivo o dinamu. ono je vašar, svih sportova, navijača... ako želi netko trolat tam ima puno širi izbor ili facebook; ne znam da se netko može toliko napaliti pa da ide na tuđi forum...
  • xavier
    12.1k
    ma jasno,al ovo je forum isključivo o dinamu. ono je vašar, svih sportova, navijača... ako želi netko trolat tam ima puno širi izbor ili facebook; ne znam da se netko može toliko napaliti pa da ide na tuđi forum... — Kwedi

Pa tovarima je ne znam koliko dugo bila "misija" proboj na onaj riječki forum...kažem ponovo, nekom normalnom neshvatljivo, ali ima očito ljudi kojima je tako nešto satisfakcija :sweat:
  • xavier
    12.1k
    nisam ni doživio ovaj dio s udrugom :rofl:
  • Mali dioničar
    21k
    Ne znam kaj će Hrvatskoj uopće Zakon o trgovačkim društvima. :smile:
    Ali, u korizmi sam kaj se tiče te rasprave. :halo:
  • xavier
    12.1k
    Ali, u korizmi sam kaj se tiče te rasprave. :halo: — Mali dioničar

:grin:
  • 000
    955
    Konačno zaposlili nekoga 'ko zna baratati sa kamerom i kadrirati te montirati sve skupa na razinu dostojnu Dinama :cool:
  • NB86
    17.7k
    Mogli su izbacit snimke atmosfere s utakmice a ne oko stadiona ali dobro i ovo je napredak
  • BluePhone67
    5.5k
    Pozdrav @Nino Bule na prvom upisu, a posto je u stozeru od Bjelice moze neka insiderska kako cemo ih danas nabiti. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.