• Kwedi
    3.9k
    I da hvala Lesickom sto je osigurao 32 akreditacije za ostale novinare iz Hrvatske, a nama na sluzbeni upit ZD da posaljemo barem svog fotografa nije nam se udostojio niti javit pa makar i sa negativnim odgovorom. Razumni smo ljudi i znamo da se ima posla, ALI ipak bio bi red da se odgovori koliko god mi bili "mali" — BluePhone67

nekoliko je puta već tak sjebao novinare(i to one koji čak ne pišu apriori protiv četnika iz kluba, neutralne).

govno.
  • reziser
    8.3k
    recenziju o tekmi sam dao
    sad se bojim naglog padanja broja publike :(
    prvenstvo gotovo, prijatelji s juga nam nisu atraktivni....

nadam se da sam u krivu
  • xavier
    12.1k
    Dilaver- neprimjetan, za obrambenog to znaci u najmanju ruku dobar.
    Theophile- osim onog lošeg ispucavanja kod drugog gola perfektan.
    — marcio amoroso

Stoperski par je ako gledamo cijelu sezonu, najkonstantniji dio momčadi. Svi drugi su imali uspona i padova, ali njih dvojica plus Livaković su, kad su igrali, bili odlični što samo pokazuje da se momčad slaže od sigurne obrane, a ne s druge strane.

Inače, cijeli veći dio sezone je Katarina bio u prvom planu, ali zapravo je dobro Štimac sinoć rekao da je Dilaver tu "prvi" stoper, a Francuz se odlično nadopunjuje s njim.
  • reziser
    8.3k

kaj ti je došlo odjednom :grimace:
  • marcio amoroso
    54.3k

Ma apsolutno, njih dvojica su beton.
  • reziser
    8.3k
    i dilaver i catharina su odlična pojačanja, nisu ništa krivi jučer, sve se krivo poklopilo, jbg

još da imamo tonela i cufrea, eeeee
  • 000
    955
    sad se bojim naglog padanja broja publike :(
    prvenstvo gotovo, prijatelji s juga nam nisu atraktivni....
    — reziser

Ko se pali na Benficu, a ne na Dinamo, nije mu ni mjesto na tribini.
  • reziser
    8.3k

vidjet ćeš toliko takvih ima, a znaš i sam da je tako na žalost
  • marcio amoroso
    54.3k

Nije odjednom, oduvijek to mislim o njima.
  • deda
    48.5k
    A čuj, nas 2500 bude tu kako god.
  • 000
    955
    Priprema za novu sezonu kreće danas. Kup nam je sada najinteresantniji pošto je prvenstvo gotovo.
  • dinamo vitez
    710

Nek se tješe sad sa 5. mjestom. Gledat će nas i u Ligi prvaka najesen kako radimo ovakve stvari :wink:
    Ovaj Dinamo će biti samo bolji
  • reziser
    8.3k
    malo nas je al smo jaki, a prijatelji s juga nam mogu biti zahvalni što će možda u ljeto igrati kvalifikacije
  • dinamo vitez
    710
    Shvaćam njihovu agoniju, prvo Hrvatska druga na SP, sad i Dinamo.. morali su i oni doći na svoje malo kad tad. Kad se već nemaju zbog čega u vezi svog kluba veseliti. Prvo je bilo 'Ajmo Astana', pa YB, pa Fener, pa i ostali, nije im bilo lako ovih godinu dana. Mislim da su sad trenutno u ovoj fazi

images?q=tbn:ANd9GcSu0oLuyUnnGi6VNzadrMGUnHVE27CkXLy60tIQQjOcjsJN0cyCXw
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.