• Thor
    3.6k
    mogli smo ga pitat da nam potpise zastavu i transparent :starstruck:
  • crophantom
    6.5k
    Po kladionicama, bar danas, smo veći favorit u Maksimiru protiv Vikinga nego kaj sam očekivao. Vidjeti cemo kak ce se to mijenjati do početka tekme
  • pencilneck
    1k
    I petogodisnji i desetogodisnji koef se gleda za novcanu raspodjelu od 2024.
  • vjeko1701
    27.9k
    Onda moja greška.
  • Omake
    19.9k
    Pozitivno je što Viking gostuje protiv 900km udaljenog Rosenborga koji pod novim trenerom Freyrom Alexanderssonom ima 4 pobjede u 5 utakmica.
  • Facke
    8.6k

A valda peju s aeroplani za Trondheim. Onda imas male vise od vuru vremena leta. Ma teske bude protiv njih. Nema veze skim igraju prije. Te su norvezani , navek zilavi.
  • Kujtim Shalla
    10.9k
    eh da nam treba napadač ,Amin Chiakha istog momenta . Za 4 milje nema potentnijeg napadača od njega
  • Omake
    19.9k
    još Alžirac, ne moreš falit
  • NORTE
    26.4k
    Rudeš

Prevljak
    Hoxha-Vidović-Topić
    Kačavenda-Zajc
    Vinlof-Radeljić-Galešić-Tabinas
    Filipović

S klupe
    Lisica, Šunta, Beljo
    Ostali po potrebi
  • ElDorado
    13.2k
    pa valjda bi Nevu stavio
  • dMilan
    3
    nevistic ide na gol protiv rudesa, sve drugo nema smisla
  • NitkoBitan
    38.1k
    Popularno misljenje - ukidanje karatane je bila velika greska.

Zabrinjavajuce je sto karatana nije u planu za Kranjcu, a nisam ju vidio ni u planovima za novi Maksimir.

Ne znam zakaj ljudi u klubu toliko bjeze od toga kad se ne radi o nikakvom reliktu proslosti nego nacinu kupnje koji prakticira i dobar dio klubova u ligama petica, sasvim je normalna stvar kupit kartu na mjestu fizicke prodaje, dapace nude i "self service" kupnju karata u fan shopovima preko velikih tablet ekrana.
  • Mihaljević
    15k
    IMG-3801.jpg
    Poruka je jasna!
  • Papastrumf
    23.9k
    Popularno misljenje - ukidanje karatane je bila velika greska.NitkoBitan

Misljenje moze imati svatko. Za nekakvu poslovnu odluku misljenje nije dovoljno.

Kao sto si sam rekao, Kranjca nema ticket point i to je jedan od razloga zasto se krenulo u tom smjeru. Drugi razlog je pitanje radne snage. Klub ne moze imati na placi samo blagajnike za prodaju ulaznica, a studente za rad je izrazito tesko naci, posebno jer se radi o osjetljivim poslovima s blagajnama.

Sto se tice self-order kioska u fan shopovima, to je druga tema i nije iskljuceno za neku blisku buducnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.