• Milki1
    47
    Nisam znao gdje ovo napisat pa cu ovdje Lamine Yamal navodno ostavio onu sponzorusu.
  • Masto
    2.1k
    Zanimljivo
  • rokikaciga
    16.7k
    glupaca ostavila decka nakon 5 godina da bude Yamalu igracka na 2-3 mjeseca :lol:
  • KtcGoat
    7.1k
    jebe se njoj za Yamala, cilj joj je bio sto vise love ugrabit, jel u tome uspjela ili ne, ne znam.
  • rokikaciga
    16.7k
    Sigurno si je osigurala karijeru influenserice jer je bila uz Yamala tokom Svjetskog. Nelos poslovni potez, a dugogodisnjeg decka ocito nije voljela cim je pobjegla tako (on se spasio). Zene.
  • Paggini
    95k
    glupaca ostavila decka nakon 5 godina da bude Yamalu igracka na 2-3 mjeseca :lol:rokikaciga

Ona je sad došla na radar tog sloja društva i vjerojatno se kroz karanje s tim bogatim likovima financijski osigurala za ostatak života. Jebiga, tako je kako je, dosta žena bi napravilo isto što i ona nažalost.

Slična priča, iako nenogometna, je s onom Bobbi Althoff, koja ima muža i dijete, radila neke tiktokove i počela snimat podcast sa slavnima, kad je podcast buknuo, odjebala muža i dijete radi druženja s tim bogatim ljudima.
  • KtcGoat
    7.1k
    a eto, sve znas. I na racun tih sad followera i "popularnosti" bude opet nasla nekog bogatuna i tjt. Ona si je ispunila cilj
    Jedino mislim da ipak nije imala u planu da ce sve to izaci u javnost i stvorit takvu sliku o njoj, ali jebiga :grin:

Edit:Preduhitrio me kolega @Paggini, kad smo eksperti za zene jbg
  • Zg123
    4.2k
    Pali ste pod utjecaj ai tehnologije, nemojte vjerovat svemu na internetu :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.