• emilperska
    17.9k
    Pisu na Snet forumu da Livaja ima bonus za osvajanje kupa 300k EUR. Nagadaju da u slucaju ulaska u KL bi on bio najmanje 500k.

Ne znam dal ce u meduvremenu izbrisat post.

Velim vam, trebaju uc u KL. Raspast ce se sve do kraja tamo. Sedmi ce bit u HNL-u a zaradu od toga ce spiskat na sve osim jacanja ekipe.
  • Paggini
    94.9k
    Velim vam, trebaju uc u KL.emilperska

A mislim, ako gledamo što je najbolje za njih, najbolje im je ući u KL. Dobit će u startu 4 milje, pa onda dodaci za pobjede i X-eve, pa minimalno 4 rasprodana poljuda, ima tu za njih parica, više nego će uprihodit od Pukstasa i Sigura vjerojatno, o čemu mi pričamo. Ne vidim točno kako će im KL odmoći u ikakvom smislu?

Njima jedino i jedino što je bitno je da dobiju ikakve pare, svima je jasno da ova ekipa ne može nikakav specijalan rezultat u HNLu napravit, ako uđu u KL će dobiti za njih enormne pare s kojima će zatvoriti dugovanja, pa da prodaju dva tri igrača će imati i manevarskog prostora. Sve je to dobro za njih, ne vidim točno nitijedan razlog zašto bi bilo dobro da odu u KL, a ove priče o dva kolosijeka i ostalo, već sad su se raspali, pa i to pada u vodu.

I ne, ne bojim se i ne strepim od hajduka koji će postati jak ak uđe u KL, ali njima bi to bio najveći uspjeh u zadnjih 15 godina i jako dobra stvar iz njihove perspektive. A ne želim im ništa dobro ni u kojem slučaju.

EDIT: A za famozni koeficijent, navijat ću za rijeku da ga puni ako već moram za nekog, veću sreću mi donosi sramota i impotencija tovara nego par bodića na nacionalnom koeficijentu
  • Filip85
    1.5k
    Veli štorija u "dojmovima na drugu" da je Hajduku premija 2.mjesto ove godine. Jadan dečko, kupat će se od sada na Savi umjesto na Bačvicama.
  • Jurki
    27.3k
    za klubski koeficijent je dobro da uđu u kl.
    Isto tak je dobro za njih da Dinamo uđe u Ligu prvaka da zarade milju eura.
    Dal ce tovari navijati za nas uspjeh u Europi? Nece.
    Isto tak ni ja ne navijam za njih.
    Ko ih jebe. Nek propadnu.
    Cim manje oni imaju para, ja sretniji.
  • NORTE
    26.4k
    Prema videima situacija možemo ustvrditi da je ovo bila još jedna od neviđenih sudačkih pljački u korist Hajduga, u režiji VAR sudaca (Matića) i glavnog suca Ercega.

OBJE SITUACIJE SU ČISTI PENALI!
    C6MOrru.jpg
    Golman udara napadača u nogu kojom ide ka lopti dok je gol prazan.
    MEGAPENALČINA!

Prva situacija pri rezultatu 1:1.
    Druga situacija pri rezultatu 2:1.

VAR videe možete pogledati ovdje
    https://hnl.hr/news/31583/sudacka-analiza-2-kola-supersport-hnl-a/

Istovremeno u Uefi:

VAR bi se trebao uključivati samo kod jasnih i očitih pogrešaka", rekao je Rosetti. "Dakle, čiste snimke bez previše ponavljanja.

Važna je normalna brzina, važan je kontekst.

Zato je dogovoren novi zajednički protokol. Kada sudac priđe ekranu, prvo će mu se prikazati zamrznuta slika trenutka kontakta. Nakon toga slijedi snimka usporena na pola brzine i na kraju snimka u stvarnoj brzini kako bi mogao procijeniti intenzitet starta.

https://www.uefa.com/running-competitions/refereeing/clear-line/
  • Common Sense
    1.5k
    Ovdje se sigurno ne radi o grešci Ercega i Matića, radi se o namjerama istih.
  • Dzoni
    7.4k
    Koliko god mrzio Hajduk i želio da ispadnu, jedan dio mene želi da uzmu poneki bod za taj nacionalni koeficijent. Stvarno mi nije primamljiva ideja da nam sezona krene prije 15.7. radi tamo neke Floriane ili Santa Colome, što nam remeti rasporede i prijateljskih utakmica koje su bitne za fizičku spremu kasnije i primamljivost igračima koje mislimo dovoditi
  • veselko tenžera
    8.6k
    Ljudi dragi, oni ne da nemaju prebijene nego su dužni kao Grčka. U raspadu su na svim razinama, pola navijača navija za trenera, pola za masnog, Uprava samu sebe tjera iz kluba, igrački kadar im je teško smeće. Usprkos svemu tome i aktivnom VARu, u nedjelju se dogodi oružana pljačka kakvu nisu radili suci u BH ligi u drugoj polovici devedesetih kad je u svakom selu na domaćoj klupi sjedio PTSP-ovac s kalibrom 7.65 za pasom, a službena kamera nije bila obvezna.

Zadnje što im želim da dođu do neke love. Ne zato što bi nam bili konkurencija nego zato što bi dobili gorivo za par sezona teroriziranja cijele lige i države sa svojim mućkama.
  • NORTE
    26.4k
    Ljudi dragi, oni ne da nemaju prebijene nego su dužni kao Grčka. U raspadu su na svim razinama, pola navijača navija za trenera, pola za masnog, Uprava samu sebe tjera iz kluba, igrački kadar im je teško smeće. Usprkos svemu tome i aktivnom VARu, u nedjelju se dogodi oružana pljačka kakvu nisu radili suci u BH ligi u drugoj polovici devedesetih kad je u svakom selu na domaćoj klupi sjedio PTSP-ovac s kalibrom 7.65 za pasom, a službena kamera nije bila obvezna.

Zadnje što im želim da dođu do neke love. Ne zato što bi nam bili konkurencija nego zato što bi dobili gorivo za par sezona teroriziranja cijele lige i države sa svojim mućkama.
    veselko tenžera
    Jako dobro napisano. :up:

Daj @Paggini napiši da na zoni poželjeti hajdugu da uđe u europu (i time dođe do nekih milijuna) ubuduće znači ban na barem 5 dana.
    Da ne moram na forumu dinamovaca svako toliko čitati lijepe želje za gubu, grobare i zlo u jednom.
  • Oluja
    7.3k
    Ne želim im nikada ništa lijepo, želim im samo patnju, financijsku i sportsku. Želim im ofucani Poljud s još većim propadanjem, želim im međusobne sukobe na tribinama, želim im konstantno propadanje na svim razinama. Bilo koji hrvatski klub neka skuplja maksimalan broj bodova za koeficijent ali od splitskog ološa ne želim nikakve bodove. Puno više mi znači njihova pratnja, nemoć i beskorisnost.
  • Mlađi referent
    16k
    Cijela ta priča je suvišna svakako, da parafraziramo, veća je šansa da će vanzemaljci sletjeti na Poljud nego da će oni ući u KL.
  • Benedikt
    281
    Tko je ovaj sto urliče na snimku VAR sobe s dalmatinskim naglaskom? Ja sam mislio da je Matić Osječanin
  • Thor
    3.5k
    dabogda sve izgubili! Govnari !
  • Hectorharatti
    458
    slazem se, al takodjer i za rijecane nek isto vrijedi.
  • KtcGoat
    7.1k
    Matej Mitrovic u Osijek na probu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.