• Efes Pilsen
    16.6k
    Djeluje mi nestvarno da se bracni par presetava vani dok se premijer znoji :rofl:
  • emilperska
    17.9k
    Ova presica je nešto neviđeno u RH. Nisam nikad vidio ovako nešto..
  • KtcGoat
    7.1k
    lik hvali sam sebe, prica o tome kako je koalicija stabilna, banalizira problem.
    Strasno
  • Dudu
    3.4k
    Plenkovic i njegova ekipa sve vise lice na Vucica.. sprdaju se s narodom, a taj narod se brine ima li smeca u Zagrebu, di su spremnici stavljeni
  • Dzoni
    7.4k
    Gdje su sad oni koji su kukali za spremnike na trgu?
  • javolimtebejako
    6k
    sto se tice ekoloskog terorizma u Gospicu, turisticka sezona je sjajna. ne histerizirajte
  • Dr Hofmann
    6.1k
    Smeće nadmeno, tatin sinek udbaški, i on i Zoki. Sačuvaj me Bože HDZ-ovog domoljublja i SDP-ovog poštenja. Smrtne kazne ko u Kini uvoditi za gospodarski kriminal, ovo više nema smisla. U ovoj jebenoj državi nitko za ništa nije odgovoran. Kako je onaj klošar Mesić lijepo to zamotao: Neka institucije rade svoj posao. Je, ali koje institucije. Plenki trabunja o povjerenju u HZJZ, nevjerojatno je kako je arogantan i bahat.

Hrvatsku će dokrajčiti njeni političari. Previše ih je, previše su gladni. 151 zastupnik, župani, gradonačelnici, načelnici općina, njihove ekipe, državne firme, institucije itd. Nema onoga ko može tu bulumentu nahraniti. I samo nadiru u valovima.

@Hnlovac Tragikomično...Tužno je da je u Hrvatskoj još uvijek atraktivnije raditi za državu/grad/općinu/županiju nego raditi za privatnu tvrtku ili imati svoj obrt. Ali kad vidiš kako dugoročno prolaze jedni i drugi, nažalost izgleda da je najbolje negdje u 'ladovinu i udri. Besmisleno društvo, besmislena ekonomija. Jebat će nam sve to majku jednog dana
  • Hnlovac
    7.5k
    i bit ce ih sve vise. Gornja polovica smo u udjelu javno zaposlenih u EU .
  • javolimtebejako
    6k
    hvala Darku Milinovicu na pozivu da cijela Hrvatska stane uz Gospic

btw pogledajte mu zadnju objavu na fb kako se raspravlja s ljudima
  • Hnlovac
    7.5k
    Dobro mu kažu ljudi, čovjek je prosle godine pred novinarima demonstrativno pio vodu iz slavine i uvjeravao da je sve ok

Hvala mu jedino sto je obranio grad od ovih 2025., ali prošlost se ne zaboravlja
  • Pacho
    19.7k
    Satralo je Cali nazalost. Par desetaka srusenih zgrada, 85 mrtvih zasad, a bit ce i vise. Pereira je jos gore prosla.
  • fakin
    5.7k
    Po meni trovanje svetog tla hrvatskog je doslovno izdaja drzave i njihovih građana
  • Jaro
    12.4k
    Plenkovic i njegova ekipa sve vise lice na VucicaDudu

Plenkovic i Vucic su klonovi - potpuno jednaki vec duze vrijeme. OK, Plenki je bio anemican pa nije hodao po ratistima 90ih i prodavao maglu.
    Ali od kad su na vlasti - isti je to kuki...

A ovo u Gospicu (i jos ponekoj lokaciji) - nemre to past na bracni par i lokalnu vlast - ovo su stvari za koje u normalnom svijetu Vlada odlazi - mi jos uvijek nemamo veze s normanom drzavom, jos smo mi socijalisticka tvorevina po mnogocemu - samo eto malo glumimo demokraciju...
    Ocekujem hrpu ideoloskih pizdarija kroz sljedece dane - jer narod je glup - i narod ce se zabavljati Thompsonom, nekim cetnickim okotom u istocnoj Slavoniji ili nekom Instagram storyiju mulca iz R srpske koji ce objavit provokatorsku slicku s kninske tvrdjave...
    Jebes desetke tisuca tona otpada...
  • Droljo
    30.8k
    bracni parJaro

O kome se radi?
    Inače post ti je :love:
    Sve si lijepo napisao.
  • Jaro
    12.4k
    pa ovi Sinceki iz Varazdina koji su kao glavni u cijeloj operaciji otpad u Lici...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.