• Jos-Optimus
    12.6k
    nakon što sam njega odslušao puno sam sretniji nakon prolaza protiv Thuna. U najnezgodnije vrijeme nam je došla jaka, jaka momčad...sva sreća neiskusna i ne preširoka
  • Roky
    149
    Tehnicki smo bolji puno al trkacki oni su radna momcad i ici ce pun gas
  • DiddyGuela
    6.5k

Da, generalno si u pravu. Oni zbilja nisu nesto talentirani za nogomet, ni blizu nama ili ostatku Balkana recimo. Ali stvar je u tome sto se nogomet razvija u smjeru vise fizicke dominacije i discipline a manje individualne kvalitete. Ona prava individualna kvaliteta danas postoji samo na Top nivou dok sav ovaj nogometni mid-class pociva na trcanju i taktickoj disciplini. I tu su se oni pronasli, to je taj njihov sweet spot. Ti danas ne mozes uspoređivati HNL sa Danskom,Swedskom ili Norveskom ligom jer su nas debelo presisali. Prije 20 godina to nije bio slucaj. Sa norvezanima konkretno, rekao bi da je ta liga dosegla nekakav ozbiljan nivo u zadnjih 10 godina. Prije si imao Rosenborg dok su za ostale ekipe igrali ribari i knauferi. Sada je to puno drugacije.
  • Omake
    19.8k
    odlična utakmica za gledati ih. Sher i Karlsbek su profilno slični Mišiću i Belji, kvalitetno lošiji. U ovih 70tak minuta dosta su im problema napravili, Karlsbek pogotovo. Viking je baš ekipa momenata. Nema ih nigdje i onda netko na loptu Tripića uleti u 16m i belaj. Kao ovaj penal što su dobili danas. Vidi se da im fali Bell i Falchener.
  • dd29
    980

Bome u drugom poluvremenu ih je sarpsborg nadigrao
  • Omake
    19.8k
    Toliko su ih nadigrali da su čak uveli i najmlađeg Mmaee brata
  • Bosskovitz
    21.3k
    Tehnicki smo bolji puno al trkacki oni su radna momcadRoky

Story of our life, realno.
  • Xpert1992
    906

Da. Proces, treba vremena i bit cemo jebeni. Samo furat svoju viziju i to je najbolji nacin za uspjet. Ja sam prezadovoljan.
  • scooniepenn
    7.2k
    Njima trka i agresija jesu forte, ali u tom segmentu je i Thun bio najjaci tako da imamo dobar benchmark. Osim toga, i ovi igraju na umjetnoj travi pa smo i tu nezgodu vec prosli recentno. Moj je dojam takav da oni nemaju niti izbliza klase Belje, Stojkea i Miskea i ne vidim nacin da se odupru nasem napadackom potencijalu. Ocekujem najmanje 2 razlike u Zagrebu.
  • badjibadara
    10.4k

Kauno Žalgiris – Hegelmann 2:0

Nogomet u Litvi doista je na jako niskoj razini.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Baš gledam roster. Nsoki je sad jedini igrač koji priča francuski, a zanimljivo je da u rosteru imamo igrače koji pričaju španjolski, engleski (sa škotskim naglaskom :D ) i naravno hrvatski. Slovenski, njemački i albanski ne brojim, jer oni pričaju hrvatski.

E sad, pada mi na pamet samo jedna naša legenda koja zna sve te jezike… Vjerujem da svi znamo da je to KTC.

Baš mi je žao da sad nije on tu, mislim da bi olakšao Nsokiju prilagodbu, a još da bi mu usadio ljubav prema Dinamu, Zagrebu i pokazao pravi profesionalizam i kako ginuti za dres, svi bi bili na dobitku. Off topic, zna li se gdje je on? Mislim da nema angažmana, bilo bi dobro da je ko Zagi, na igračkom minimalcu, samo da trenira pa da je pozitivan primjer. Ili neki management, ako već studira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.