• Dudu
    3.3k
    Brzo ce Rudes smijeniti Peternaca i stavit nekog za bunkere
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    ma dzaba sve, peternac je najbolji igrac ovog rudesa eto kakva je ekipa
  • NORTE
    26.3k
    kako je krenulo bliže smo franšizaciji lige zatvorenog tipa nego proširenju lige.Mathiasovi Chageri

Proširenje lige bio bi zločin.
    Trajno liga 10, zatvorenog tipa, s opcijom ulaska ili kvalifikacija uz preduvjet vlastitog stadiona i financija.

Rudeš je zasluženo ušao u 1.hnl i nemam ništa protiv da s ovakvim pravilima saveza postoji prvoligaš koji daje priliku mladim i nikakvim igračima, netko bi na kraju ionako ispao iz lige, koliko god solidan bio.

Treba otvoreno reći da nam je nogometna liga općenito jadna i loša, ali srećom da je Varaždin tvrd orah, kamo sreće da je više takvih u ligi.
  • Crusades
    25.1k
    Strašno kakva buranija... prošlosezonski Vukovar je za njih TV u boji. Treba im zabranit igranje nogometa.
  • Danko
    3.4k
    Travnjak u gorici bolji od travnjaka na Maksimiru.
    Netko za ovo mora odgovarati.
  • vjeko1701
    27.7k
    Trajno liga 10, zatvorenog tipa, s opcijom ulaska ili kvalifikacija uz preduvjet vlastitog stadiona i financija.NORTE

Napravi to i reci pozdrav UEFA natjecanjima.
  • Hnlovac
    7.4k
    Ako ikad osvojim eurojackpot, kupujem Lokomotivu, Kustošiju i Rudeš i gasim ih idući dan, obećanjem
  • Filip85
    1.5k
    Onda skresat ligu na 8 klubova, igrala bi se 32 kola i spriječio bi se ulazak ekipa poput Rudeša u ligu koje služe za popravak gol razlike.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    Ovom Rudesu treba zabraniti da ikad vise mogu uci u prvu ligu, uvijek kad udu budu kanta za napucavanje i nakon 2 kola se vec zna da ispadaju.
  • vjeko1701
    27.7k
    A zbilja se pretjeruje apsolutno svake sezone po pitanju kluba koji je ušao u ligu. Da, 90% vremena će biti fenjeraš predodređen za ispadanje. 10% će biti Varaždin, Gorica ili Šibenik koji će ili postati prvoligaši na više sezona ili barem pružati ozbiljnu borbu za ispadanje.

Kao da smo jedina liga u kojoj su novi prvoligaši najveći kandidati za ispadanje.
  • Dudu
    3.3k
    igrala bi se 32 kolaFilip85

28, ne mozes sam sa sobom hah
  • Crusades
    25.1k
    mislim da je većini problem kaj je to često Rudeš.

Da uđe netko drugi bar bi imao neku promjenu i očekivanje (Dugopolje, Sesvete, Cibalia...)
  • Goncalo Santos
    4.3k
    Sto je najzalosnije, cini mi se da rudes ima u prosjeku najstariju ekipu lige. Danas im 7 igraca preko 30 godina igralo.

U odnosu na sibenik i vukovar, ovo je bas prelosa ekipa. Drzim da znam dosta hnl igraca, i ovih manje i vise poznatih, ali ja za 90 posto ovih likova sta njima igraju nisam u zivotu cuo. Rogic im brani sto im je bio drugi golman u drugoj ligi.

Mislim ne kuzim napadas prvu ligu i onda je ovo najbolje sto mozes dovest... Stvarno sam razocaran.

Najgore je sto ce ove ekipe od 9 do 5 mjesta vidit da ne moraju brinuti za ispadanje pa ce samim time manje ulagati i truditi se.
  • vjeko1701
    27.7k
    Da uđe netko drugi bar bi imao neku promjenu i očekivanje (Dugopolje, Sesvete, Cibalia...)Crusades

Ak ne mogu biti bolji od ovakvog Rudeša u drugoj ligi, po čemu bi onda bili nešto bolji u prvoj?
  • rioda
    17.7k
    Problem kod Vukovara i Rudeša je i to što ne igraju HNL na svom stadionu. Samo na domaći teren bi skupili neke bodove, a ovako imaju praktički 36 gostovanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.