• Kumerle
    3.3k
    Klinci se moraju jako prilagoditi lošim terenima i shvatiti da nema zajebancije ni protiv trećligaša koji je prošle sezone bio u borbi za ostanak.

Danas sve neka mekana dodavanja kao da je trening, niti jedan pokušaj 1 na 1. Doslovno nije bilo dobrog pojedinca, a najviše su me razočarali Baković i ono desno krilo Ayoui ili kako već. U drugom poluvremenu Kulušić kriminalan, ko da si ubacio Bobana Marjanovića na nogometni teren.

Edit: evo i izvještaja: https://sportnews.hr/1-nl/trnje-bolje-od-dinama-ii-na-tribinama-kovacevic-capellas-i-loncarevic.html
  • Makedonion
    220
    ko da si ubacio Bobana Marjanovića na nogometni teren.

Hahaha odakle njega izvuces
  • plavizg
    83
    Treba samo napomenuti da smo igrali bez nekoliko bitnih igraca koji su na Ramljaku, a tu jos nedostaju i Taylor i Molchan
  • Kumerle
    3.3k

DINAMO II – početnih 11: 1 Tai Žnuderl, 2 Noa Mikić, 5 Marko Zebić (kap.), 7 Mislav Čutuk, 8 Tomas Baković, 10 Sven Šunta, 14 Josip Brundić, 19 Ayoub Abdallah Makhfaoui, 21 Gabriel Proleta, Sven Lovrić,26 Gabrijel Šivalec.

Stoji da nekih juniora nije bilo, ali ovo su igrači koji su već igrali prvoligaški nogomet. Nema opravdanja da njima fali par dečki U19.

Protiv Dinama Odranskog Obreza je bila pobjeda 1:0 na jedvite jade prije 2-3 mjeseca. Oni se pak bore za ostanak u 4. ligi.

Mislim da današnjim igračima menadžeri pune glave i tu uopće nema truda i zalaganja, svatko gleda samo pare kako ce zaradit. Ovi naši dečki govore da im se ne da ići igrati za repku U21, jel to normalno?
    Pa ne moraš za sve biti plaćen i zato mi je drago da naša struka to prepoznaje i da dečke bez sportskog motiva ili pokuša motivirat ili ne dovodi (Šoticek npr.)
  • ElDorado
    13k
    Možda ih je dosta i precijenjeno?
  • austrijanac
    12.7k
    Nebi jos donosio zakljucke neke konkretne, bit cemo pametniji nakon prve polusezone.

Postoje i sumnje i prema strucnom stozeru, ali treba dat vremena. U ovom sastavu im je prva konkretna seniorska sezona.
  • Zg123
    4.1k
    Dosta ih je precijenjeno, nije slucajno npr Sivalec otpisan u Belupu
  • Dudu
    3.3k

Haha otpisan za Cvetka i pola milijuna eura
  • Paggini
    94.6k
    nije slucajno npr Sivalec otpisan u BelupuZg123

Daj se ne prosipaj
  • Zg123
    4.1k
    nismo nista platili Sivaleca, znam sta pricam. Gregurina je otpisao Sivaleca
  • deda
    47.4k
    Polako dečki, vjerujte u proces, škola je škola.
  • rokikaciga
    16.6k
    SivalecaZg123

Sivalca
  • hardek
    11.7k
    Mislim ja ne znam šta vi u startu očekujete. Moja očekivanja za prvu sezonu su dosta niska, ne očekujem da će se dečki boriti za prva 3-4 mjesta u ligi sigurno.

Koliko god nama sad ta druga liga izgledala smjesno kad vidimo ko ju je osvojio prošle godine, to su praktički djeca protiv odraslih muškaraca na uglavnom užasnim terenima.
  • vlatkomarkovic
    3.8k
    Rezultat nije bitan, bitan je razvoj igrača…. Svim velikim klubovima druge momčadi u pravilu ni ne igraju ovaj rang…. Dogodi se tu i tamo da netko izbori, ali u pravilu ne. Tako da samo nek se dečki razvijaju, rezultat nije toliko bitan.
  • Kumerle
    3.3k
    Malo sam ogorčen odnosom klinaca, ali vjerujem da će biti bolje u natjecateljskim tekmama i moraju usaditi pobjednički gard te ne birati tekme. Samo tako se može igrati na vrhunskom nivou koji Dinamo zahtjeva.

Nisam htio pokrenuti lavinu negative. Puno potencijala imamo, samo hrabro i nema predaje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet