• Jurki
    27.3k
    Kak je Selahi propal u Poljskoj da mi je znati. U Rijeci bil vrlo dobar. On i Petrović vrlo dobar tandem veznjaka za Hnl.
  • CastAway1986
    6.1k
    njegov klub je u vlasnistvu nekog bogataša koji je.kupio i lani a i ove sezone dosta igraca i jednostavno konkurencija ga je pojela..
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Selahi bi njima bio ozbiljno pojačanje.
  • Jos-Optimus
    12.6k
    zar se nisi vec nagledao tih mesara koji vani ne igraju, onda se vrate i ne valjaju nista? Frajer ne igra u fkn Widzevu, a trazi pola milje. Da im barem dođe i uzme ogromnu lovu
  • Dzoni
    7.3k
    Selahi je monumentalno precijenjen igrač. Već 2 godine je u padu, a godinu dana igra nikako u ekipi koja je jedva ostala u 1.ligi Poljske
  • Hrc-Vg
    1.4k
    oni nemaju 6-icu, samim time što je in čista 6-ica im je već +, a mislim da ga i malo podcjenjujete…Lik je prgav, čvrst i tehnički ok. Njima je to sve potrebno.
  • hardek
    11.7k
    Selahi bi im igrački bio pojačanje, ali on je igrač kojeg cijelu karijeru prati priča da je cancer u svlačionici. Pretpostavljam da ga zato i tjeraju iz Widzeva jer mi ne drži vodu da on nema kvalitetu za igrat u 14. ekipi poljske lige
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Pa doveli su kvalitetnije opcije, otisao je trener koju ga doveo. To je klub kojem love ne fali i kad zavrsi 14ti napravit ce remont. Selahi je u Rijeci bio dobar, ali bio je dobar i Cokaj, pa kad se vratio u HNL vidjelo da to nije to.
    U ovakvom Hajduku ja bi rekao da bi bio pojacanje, a sad jel to vrijedi pola milje i koliko bi Poljaci trazili za otkup..
  • rakurs
    3.2k
    Nisam znao da se Mierez vratio u Osijek. Bome ovaj Osijek ne liči ni malo na prošlosezonski.
  • Hnlovac
    7.4k
    S obzirom da im je plafon 2.,3. mjesto i ne znaju za nista bolje, Osiječani bi mogli biti jako zadovoljni sezonom ako ovako nastave
  • Filip 91
    2.5k
    Rudes ispada 1/1
  • hardek
    11.7k
    Meni je Vrba no-brainer za povratak
  • ElDorado
    13k
    Sprdali su ovog Leona, lik bas dobro djeluje
  • Sibirski plavac
    9.8k
    Znam da su im ovo zasad dva slaba protivnika pa nije neko mjerilo, ali mogao bi Osijek biti zanimljiv ove godine.
  • Noel
    23.1k
    Osijek bi se mogao pofajtat sa Rijekom za drugo mjesto ove sezone ako nastave ovako dominantni bit protiv slabijih ekipa..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.