• Gringo
    1.1k
    Žalgiris nije amaterska ekipa. Hajduk ih je natjerao da tako izgledaju.

Marko Silov
  • austrijanac
    12.6k
    Cijepljen narod od realnosti.
    Splitsko stanje usranog uma
  • jedan u nizu
    18.8k
    Žalgiris nije amaterska ekipa. Hajduk ih je natjerao da tako izgledaju.Gringo

Jok pa nisu amaterski.
    Frend je zivio u Litvi nekoliko godina. Kad su isli na termin igrali su na istom terenu kao Zalgiris, nakon njih, kaze igraci sami micu reklamne panoe sa terena kad zavrse, da bi amateri mogli igrati termin.

Zamisli da nakon Gorica- Istra, igraci Gorice micu reklame sa terena da bi mi mogli tamo igrati termin koji smo platili.

Litavcima nogomet nije bitan, kosarka im je sport no1.
    Pa da im je nogomet najbitniji i da najvise ulazu u njega, opet bi bili na dnu europe, a di nece sada kada im je to manje bitan sport.

Cinjenica da im je Hajduk utrpao 5 komada govori upravo koliko je to amaterski klub
  • NerminB
    1.8k
    “Garcia pronasao sustav za buducnost”

“Zalgiris nije amaterska ekipa, hajduk ih je natjerao da tako izgledaju”

“Ovakav hajduk se dugo ne pamti”

Krv ti jebem.
  • Jurki
    27.2k
    15.6. Garcija vizionar
    30.7. Garcija ce to sloziti, bit ce to dobro nije bilo srice
    2.8. Garcija prevara, hohstapler zajedno s Grafom, Livaju probit nogon iz kluba
    7.8. Garcija pronasao sustav za buducnost.

U slucaju poraza ili nerijesenog protiv Istre.. Garcija kurbin sine.. vidis da je triba Livaja igrat.
  • DrRatoljub
    1.2k

Meni je stvarno teško procijeniti jesu li oni dolje fakat tako ludi ili to novinari isto futraju javnost obmanama. Vjerojatno oboje do neke mjere.
  • Jurki
    27.2k
    meni se ponekad cini da ih s tim usporedbama s Realom lagano prca, a ne da to ozbiljno misle.
    Al s druge strane, kak su ta piskarala mutava..
  • KtcGoat
    7.1k
    A imas i faktor clickbaita, sto retardiraniji naslov to vise klikova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.