• Neron53
    2.7k
    Znaci 26.8.je sluzbeni datum?
  • rob ljubavi
    1k
    Ako je od UEFE onda da. S tim da kad je PO u pitanju, mislim da je uvijek jedna tekma utorak, a druga srijeda (ili srijeda pa utorak) zbog TV prava, ali taj dio nisam 100% siguran. Tako je barem kod nas, jednu je uvijek pravo imao HRT,a drugu Arena
  • crophantom
    6.2k
    UEFA promijenila pravilo za žute, suspenzija ide tek nakon 4. Kartona.
    Isto tako, sad ce se smijati prikazivati vrijeme na semaforu nakon 45. I 90. Minute.

Piše Index da oba pravila s primjenom kreću odmah, sto znaci da je Zajc svakako siguran, cak I da se nesto nepredviđeno dogodi u Litvi i skupi neki karton
  • Orc123
    16.4k
    Pitanje, ne znam jel se vec o tome pisalo ali dal cemo imat problema s prijavom novih igraca za playoff i potencijalno LP, ili za EL ako dovedem jos neke igrace? Koliko ih moze na listu i koliko morymo imati igraca ponikli u nasem pogonu? Malo vise o tome od upucenijih....hvala
  • criticus
    9k
    Eno prema indexu i Viking se raspada. Ima li ko s kim igramo da ih "pošteno" pobijedimo?
  • Ludovic IX
    12.4k
    4 školovanja kod nas od 15-21 godina (bar tri godine) i 4 školovana u RH.
    To je uvjet da bi mogao prijaviti 25 igraca. Ovih 8 plus 17 koga god želiš.

Mi smo u banani s time jer samo ovi klinci spadaju u ovih prvih 4 sto znaci da imamo samo 21 mjesto za igrače koji nisu klinci. Kad dodju nsoki i rus, netko će morat otpast. Tipujem na torrentea i jednog golmana (livi, filipovic i jedan iz škole bi trebala bit dosta. Sad su sva file, neva i zagorac
  • rokikaciga
    16.6k
    S tim da mozes prijaviti npr 23 igraca i onda se ova dva slobodna mjesta racunaju kao skolovani u Dinamu.
  • Orc123
    16.4k
    cek na B listu mogu samo iz nase skole a ne mlađi od 20g? Nsoki n3 moze na B listu jel tako?
  • Ludovic IX
    12.4k
    mogao bi da je bar 2 godin3 kod nas
  • hardek
    11.7k
    Tipujem na torrentea i jednog golmana (livi, filipovic i jedan iz škole bi trebala bit dosta. Sad su sva file, neva i zagoracLudovic IX

Torrente nije bio ni prijavljen sada, njegovo mjesto je zauzeo Prevljak. Pretpostavljam da će Tabinas otpasti za Rusa i da će Gale bit back-up na desnom bočnom. Iz škole za 3. golmana može eventualno Rajić ali nemam pojma kakva je s njim situacija. Žnuderlu treba još godina dana pa ga se neće morat registrirati.

Tu onda vani ostaju još Dani i Smoki i stvarno ne znam ko će izvisit jer ne vjerujem da je s novopridošlima dogovoreno da ih se neće registrirat, a opet ne možeš nekog kao Topić izvadit kad je dečko bio bitan faktor u kvalificiranju u tu istu LP.
  • marcio amoroso
    52.7k
    Mi smo u banani s time jer samo ovi klinci spadaju u ovih prvih 4Ludovic IX

Mislim da Valinčić i Goda imaju po tri godine kod nas.
  • Ludovic IX
    12.4k
    nešto se lani pricalo da valincicu fali tipa tri mjeseca. Za godu neznam
    @Papastrumf, imaš možda ti točne info ko nam je "homegrown"
  • Dudu
    3.3k

Imaju, barem po Transfermarktu.
  • marcio amoroso
    52.7k
    nešto se lani pricalo da valincicu fali tipa tri mjeseca. Za godu neznamLudovic IX

Onda je se realno u problemu jer imaš 26 igrača ako dođu Kravtsov i Nsoki, a možeš ih prijaviti 22. A i ta 22 ako Goda ispunjava uvjete.

Edit: onda možemo prijaviti 23 igrača. Opet moraju ispasti trojica.
  • Ludovic IX
    12.4k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/neocekivan-problem-za-dinamo-zbog-pravila-uefa-e-kovacevic-morat-prekriziti-neke-igrace-20260805

Evo i novinari o tom3 pričaju. Izgleda da imamo jedno free mjesto. Livi će umjesto neve ili zagorca. To nije problem. Rus će upast. Nema mjesta za nsokia i dania. Mogu umjesto tabinasa i ako prodamo koga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.