• Danko
    3.4k

Je rođak mu je. Kaj samo hrvati imaju rođake ? :smile:
  • DiddyGuela
    6.4k
    Ekipa sa tog podcasta zna nekada otici u smjeru "Nocna Mora Show" ali generalno cijela ta prica oko njihovog podcasta je vremenom napredovala. Danas kad pogledas cak rade i analize utakmica, profa se potrudio i u međuvremenu razvio nekakve sposobnosti u tom smjeru. Volio bi tako nesta vidjeti na Zoninom podcastu koji btw svakom novom epizodom sve vise djeluju ko tri random lika koja pricaju o utakmici Dinama ispred lokalnog ducana.

Ne treba sve posrat u startu. Ljudi se trude, uce, napreduju... o svom trosku bez predznaka "Dinamo", reacha i donacija u to ime.
  • Goncalo Santos
    4.3k
    Profu 8_24 pratim sporadicno, uglavnom zbog Kvasine. Oko mnogih stvari se ne slazem s Profom, pogotovo oko ove situacije s Mudrazijom, ali je svakako covjek kojeg iznimno postujem. Jendostavno zraci dobrotom i neiskvarenoscu, cak bih rekao da je pomalo i naivan u toj dobroti pa se opekao o suradnju s ovim juznim pseudopodkasterima. Covjek je prosle sezone bio na 100 posto domacih i 70 posto gostovanja Dinama. Jedan drugi "Dinamovac" podcaster je stadion vidio zadnji put kad mu je klub dao par komada robe, inace ne izlazi iz svog brloga u kojem snima objektivne i nadasve dobronamjerne kritike klubu uz koje ofirno ubaci reklamu za svoj webshop s AI dizajniranim majicama s Dinamovim motivima.

Stvarno mislim da on sve radi bez ikakve fige u dzepu i bez koristoljublja. Ne pasu svima formati njegovih liveova, digresije, analize i to sve, ali momak odvaja puno vremena i truda na pracenje Dinama iz ciste ljubavi. Na kraju krajeva Profa je profesor matematike i radi kao analiticar u mladim uzrastima sesveta, za to treba imati kliker u glavi, a sad jel on pije i u kojoj mjeri ne bih ulazio u to.

Mozda grijesim, ali vjerujem da je sve sto Profa i Brzak rade iz ciste ljubavi prema klubu i da stvarno zele sve najbolje. Ne poznajem nikog od njih pa da ih branim radi toga, ali smatram da ne zasluzuju da ih se svrstava u kos s nekim drugima kojima je Dinamo plaforma za zaradu i samopromociju.
  • Xpert1992
    891
    Ja isto volim pogledat 8_24, bar se nasmijem. Jbg mozda zato kaj zivim u inozemstvu pa mi fali ta Zagrebacka spreha i fore, a taj podcast je bas ko da frendovi pricaju na cugi i opusteno je, meni to odgovara. Pogledam i ZD podcast, tribinu kad stignem. Svaki od tih je drugaciji, i meni dobar na svoj nacin.
  • prefontaine
    10.4k
    šta se odmah ljutiš, kolega @javolimtebejako nije mislio na tebe kad je rekao
    pijan ko slapajavolimtebejako
  • criticus
    9k
    Meni je 8_24 podcast jako simpatičan. Ne da ih ja mogu opušteno pustit i gledat s pola pozornosti nego profa s pola pozornosti zna radit podcast :smile: . Dok god se drže Dinama i ne zovu neke likove samo naprijed. Pa čovik je na momačkoj u Varšavi nakon utakmice sa Slavenom odradio live osvrt od sat vremena. Za mene je to veliki respekt. Možda sadrzaj nije za sve, možda ni za mene nije njihov sav sadržaj, ali trude se i svugdje su. Završit ću sa, po meni, njihovim najvećim plusem, a to je da ja njih slušam kad nemam s kim otić na kavu prokomentirat Dinamo, pogotovo odmah nakon utakmica. To je ta razina i budući da uvik mogu mislit i pričat o Dinamu, mogu i njih poslušat. Živili.
  • ElDorado
    12.9k
    ma neam pojma. Znam da je iz Ilinoisa i da mu je baka govorila da su ukrajinci ili tak nekaj. Inace ta cudna prezimena u SAD su nastala tak da bi imigrantski sluzbenik pitao nepismenog useljenika kak se preziva a on bi nekaj rekao a ovaj zapisao kak je cuo. Malković je prezime koje opce u Hrvata ne postoji a ak je Maljković onda Hrvat zicer nije. Ok ak su rodjaci ovo moje je sam digresija na to kak svojatamo Malkovicha.
  • nin0belan
    30
    8_24 je baš opušten podcast o temama vezanim uz Dinamo. Idealan za pogledat doma nakon sljavljeničke pivice na maksimiru za dodatno anesteziranje prije spavanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.