• mrnatural07
    41
    Jednostavno rjesenje ako netko ne dolazi na tekmu i ne zeli prepustiti mjesto zbog nemara. Omoguciti godisnjacima do dan prije utakmice da potvrde dolazak na tekmu jednim klikom u appu - inace se mjesto oslobada. U slucaju da godisnjak potvrdi dolazak, a ne dode, to mu se pise kao minus bod. I par takvih minus bodova revokea pravo prvokupa za iducu godisnju.

Ovo sa brojanjem dolaznosti ima previse rupa. Netko potrga nogu, posao ga salje na teren, desi se bilo koja od sto zivotnih situacija, a najveci je dinamovac u gradu, i dode tek na par tekmi, i vi bi njemu oduzimali pravo provkupa makar covjek placa 400 eura vec x sezona....

Pa nije placanje godisnje kao rezervacija kod automehanicara. Ako automehanicaru platis punu cijenu servisa, i ne dodes, ko da njega boli kifla sto ti nisi dosao, jos mu je i bolje...
  • Paggini
    94.2k
    najveci je dinamovac u gradu, i dode tek na par tekmimrnatural07

:lol: :lol: :lol:
  • jedan u nizu
    18.7k
    Pa nije placanje godisnje kao rezervacija kod automehanicara. Ako automehanicaru platis punu cijenu servisa, i ne dodes, ko da njega boli kifla sto ti nisi dosao, jos mu je i bolje...mrnatural07

Mehanicara tako nisi zakinuo za skoro nista, dobio novce, niti orao niti kopao.
    Mozemo pricati eventualno da si ga zakinuo za neku drugu musteriju koja bi mu mogla postati novi kupac kroz godine i bla bla ali to je sve nategnuto.

Klub nisi zakinuo za novce direktno. Indirektno jesi, jer bi on mogao dodatno zaraditi preprodajom tvoje ulaznice. Ali si zakinuo klub da ima pun stadion. Zakinuo si igrace da imaju podrsku punog stadiona. I mozda najvaznije, zakinuo si nekog drugog koji je htio pogledati tekmu, receno mu je da je rasprodano sve, a na tvu vidi 3k praznih sjedalica.

Kao da ti gori pod nogama da popravis auto. A nemas termina kod mehanicara.
    I onda prodes pored njega i vidis da lik ladno sjedi cijeli dan u praznoj radioni, drka po mobitelu i pije kavu. Bez ijedne musterije.
    Zar ti nebi bilo krivo da si mogao taj dan popraviti auto, a ne cekati par tjedana da se oslobodi.

Ili zamisli ovo. Trebas ici na MR ili CT, i nema termina godinu dana.
    I u prolazu vidis u bolnici da nema nikoga tamo, da nema ljudi u cekaoni, da tehnicari i radiolozi i svi samo pijuckaju kavu. Ti dodes i pokucas i pitas, ''jel mogu ja obaviti slikanje'', a oni ti kazu, ''zao nam je, puni smo''.
    Zar ti nebi bilo krivo?
  • desno
    58
    Klub te nedolaske može dosta jednostavno regulirati, naime postavi se limit npr. moras biti na vise od xy (7,10,12) utakmica, broj moze biti ovako manji zbog losih skenera ili drugih razloga ili ne mora, a prepustiti se mora skoro svaki put (ostavi se npr dva-tri puta da ne moras ako je bas neka stiska ljudima), iako klubovi poput citya i arsenala to tretiraju puno stroze npr. 17/19 odnosno 16/19 utakmica na kojima njihovi gledatelji moraju biti prisutni ili prepustiti kartu.
    Ovo o potvrdi dolaska isto ima par klubova ali neko moje osobno misljenje da je nama to too much za ovakav mentalitet, a i neko nase poimanje godisnje je da ides na tekmu bezbrižno, ne da si jos moras i kartu rezervirati. Da se limit o prepustanju postavio prosle ili ove godine dosta neodgovornih godisnjaka bi se vec profiltriralo.
  • skener
    9k
    Jednostavno rjesenje ako netko ne dolazi na tekmu i ne zeli prepustiti mjesto zbog nemara. Omoguciti godisnjacima do dan prije utakmice da potvrde dolazak na tekmu jednim klikom u appu - inace se mjesto oslobada.mrnatural07

Mislim da ovdje idemo u potpuno krivom smjeru.

Znači ja koji sam kupio godišnju i koji dolazim na utakmicu moram još i potvrditi svoj dolazak jer ti koji ne dolaziš na utakmicu si nemaran i teško ti je prepustiti mjesto iako nećeš doći.
  • crophantom
    6.1k
    Oce biti danas plastike za godišnje ili da ne stojim u redu tam za bezveze? Ne vidim obavijest od kluba, teta na šalteru me lagala da ide obavijest poslije Belupa.
  • deda
    47.2k
    Nek Papa potvrdi, ali danas još ne.
  • Papastrumf
    23.8k
    Ići će objava sad. Danas neće biti printanja.
  • utrinski
    9
    Meni rekli tek nakon Gospe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.