• Paggini
    94.1k
    Ja ne kazem da nismo zasluzeno pobijedili, vec da mnogi nisu bas realni po pitanju dojma te utakmice i sta je Jakir napravio.Crni86

Pa ja se jako dobro sjećam da nije bila takva atmosfera, dapače da smo išli tamo sa strahom ogromnim jer je prva utakmica prošla toliko sretno bez primljenog gola i očekivali smo sa strepnjom tornado i va banque nogomet. Nije baš da su se epopeje o slavnom Jakiru tada pisale, dok su se pisale nakon ulaska u LP i to bih rekao zasluženo pisale.
  • Crni86
    23.3k
    ne bi bas reko, meni je u sjecanju skroz drugacija atmosfera i da su svi koji su bili apostrofirali one slabe strane bili popljuvani i prozvani negativnima.

Pa evo i sad imas likove koji tvrde da je Jakir sa te dve tekme nesto dokazao.
  • Efes Pilsen
    16.5k
    Taj Bayern je bio katastrofa.. al 3 penala i nasilu guranje nakon 3:2 i promasenog zicera za 3:3
  • Paggini
    94.1k
    svi koji su bili apostrofirali one slabe strane bili popljuvani i prozvani negativnima.Crni86

Pa opet, malo iskrivljeno, jer opet se i toga sjećam, ekipa je pisala kao da smo trebali izgubiti i da nam je božanska intervencija dala ovu pobjedu. Jako je lako otići na tu temu pa se podsjetiti, njih se s pravom zvalo negativnima jer ispadalo je ko da smo slučajno nakon 90 minuta izašli s 3:0 pobjedom, a i kad gledaš statistiku te tekme, vidi se da nije baš da su nas izdemolirali kako su neki htjeli napomenuti.

Ali prevladavajuci narativ je bio da je bila dobra nasa tekma i da smo imali srece i da ce tamo biti gadno ako se ne dovedemo u red. Pozitivan oprez, rekao bih.

Pa evo i sad imas likove koji tvrde da je Jakir sa te dve tekme nesto dokazao.Crni86

Pa ušao je u LP protiv ekipe koja je godinu kasnije prošla prvu fazu natjecanja, nije baš da je izbacio neke klaune. I to ih je u dvije utakmice rekao bih poprilično dostojanstveno prošao, uz malo nesreće kad se uzme i dosta sreće s druge strane. Meni je to bio i još uvijek je dovoljan dokaz da je trener za Dinamo po svome znanju i trenerskim vještinama, jbg. Bayern se dogodio i to je bilo to, ali dogodio bi se možda s dva, tri gola manje jednako i Bjelkanu, Fabiu, a možda i Kovačeviću. Nije mi taj Bayern mjerilo jel on za Dinamo ili nije.
  • Crni86
    23.3k
    pogledaj sazetak i sta su sve profulali svojom ne kvalitetom. Ja sam ga gledao neki dan prije Thuna pa sam ostao zgrozen jer se ne sjecam kad nam je neka momcad takve razine stvorila toliko stete u maksimiru.

Thun je mala beba nasprem te utakmice. I domaca i gostujuca s Thunom.

Slazemo se da se ne slazemo i to je to. Tebi su te dve utakmice dokaz da je Jakir zasluzio bit trener Dinama, meni je ona u zagrebu dokaz da nije zasluzio bit trener Dinama.
  • hardek
    11.5k
    Kaže Olivari da je Kač već bio na izlaznim vratima, prema Rijeci i onda je Kova tražio da ga se ostavi u Dinamu.
  • Crni86
    23.3k
    Ak je to istina, jako veliki plus Kovi za to.
  • Fan
    2.5k
    Možda si pomalo i zaboravio na te dvije tekme nakon silnih debakla te sezone, ali imali smo mi ogromanske sreće da nismo primili u prvoj 5 komada. Da se razumijemo, ništa manje šanse nismo imali ni mi, al oni su samo u prvoj tekmi stvorili 4 ZICERČINE, imali stativu i još 2-3 odlične šanse. Ponavljam, tu negdje smo bili i mi po šansama, možda malo manje, ali 3 0 je bilo užasno nerealno...
    Uzvrat smo odigrali kudikamo bolje obrambeno, tekma je ponovno bila egal negdje, ali sveukupno nam se tu sreća osmjehnula da bi nam ta ista sreća sve onda uzela na kraju grupne faze...
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Moram priznati da malo pretjerujete s tim Bayernom i navodnom sramotom. Ja prvi nisam neki fan Jakira, ali jeste li vi svjesni da taj Bayern moze svakoj ekipi naseg i višeg ranga utrpati 10? Posebno kad su onako ljuti i jos kreten od sudca dosudi 3 kretenska penala. Pa ljudi su Barci koju godinu prije uvalili 8. Samo je pitanje motiva, a taj dan je onaj luđak Muller trcao po loptu u mrežu u 90. min
  • rokikaciga
    16.5k
    Uostalom, pogledajte di ti igraci igraju nepune 2 godine poslije. Jakir hrabro i naivno usao s ovim igracima u nadigravanje. 3 penala, fulan zicer za nerjeseno u kaj...55oj minuti? Skoro sat vremeba al-pari.

Za Nevu se molimo da ga netko uzme
    Rile nemre u Sarajevu igrat
    KTC je u penziji
    Mmaee prevara, nije igrao u Qarabagu
    RPG igracina ali propuh u glavi, sredina prve grcke lige
    Spikadona najvedrija buducnost od svih navedenih do ovdkr, i jedini pokazuje nekaj
    Rog de facto penzija
    Stojkovic drugo poluvrijeme igrao, buduci repstivac, tad se vracao nakon ozljede
    Misic
    Ogiwara rotacija u Japanskoj ligi
    Hoxha i Baturina
    Ademi raspadnut u madarskoj ligi
    Pjaca epizodist u Twenteu
    Kulenovic jedan gol u polusezoni Torina
    Petko
  • Crni86
    23.3k
    ma dobro bayern kao bayern zasebno nije neka velika uvau sramota. Vec je samo cherry on the top nakon ceha, lokomotive, paoka i sl. Pa shkupi… Bas jako puno razocaranja u godinu dana i sve je onda kulminiralo s bayernom

Nije bilo ni jakiru lako radit u uvjetima u kojima se tad naso, bili smo u tranzicijskom razdoblju, puno stvari je visilo u zraku, mnoge stvari su se uhodavale itd. Tko zna kako bi Jakir ispao da je imao poslozen sustav kakav ima Kova danas

Ajmo dalje i da ne nabijamo off topic na kovinoj temi
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    mislis na balkani, shkupi je bio kad je Cackone bio trener.
  • Paggini
    94.1k
    ali imali smo mi ogromanske sreće da nismo primili u prvoj 5 komada. Da se razumijemo, ništa manje šanse nismo imali ni mi, al oni su samo u prvoj tekmi stvorili 4 ZICERČINE, imali stativu i još 2-3 odlične šanse. Ponavljam, tu negdje smo bili i mi po šansama, možda malo manje, ali 3 0 je bilo užasno nerealno...Fan

A dragi hahaha, pa napisao sam da je moglo završiti i 6:0 i 3:3 i 0:3, sva tri rezultata bi bila realna s obzirom kakav divlji nogomet se igrao, a isto tako sam napisao da smo imali jako puno sreće što nismo dobili nijedan gol. Ali s druge strane, mogli smo i mi zabiti još jedan ili dva, pogotovo na kraju tekme kad smo imali dva MRTVACA, tako da ono, divlja utakmica.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Uostalom, pogledajte di ti igraci igraju nepune 2 godine poslije.rokikaciga

See where they play, how they play, if they play. That’s football heritage
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.