• Masto
    2k
    kad dode rus nece baš moc dobivat minute
  • don
    20.8k
    utakmice u kojeg Vinlofa ostavi na klupi Kovačević zaslužuje "razapinjanje" i prije početka utakmice.
  • Big Daddy
    1.8k
    Kova u ovoj sezoni vec sad skuzio da je rotacija super stvar.
  • Borovljanin
    672

Ja mislim da cemo ove sezone često izgledati kao PSG u Ligue 1. Baš da bi mogli dosta rotirati, pogotovo protiv ekipa ranga Slaven Belupo i ako udemo u LP
  • Georginho
    646
    Zašto uvodi Šuntu minutu i pol prije kraja. Mislim da kad odigra osam utakmica za prvu da gubi pravo igranja za drugu ekipu. Baš glupo ili mu daj desetak minuta ili nemoj ni stavljatiMaki17

Mislim da je na jednoj drugoj temi rečeno da nema više tog pravila. Ali slažem se da ta zamjena nije imala smisla, trebala se odigrati barem 10-15 min ranije. Ali to je i jedina zamjerka treneru danas, sve ostalo odlično obavljeno. Nisam vjerovao da će toliko rotirati, poučen iskustvom. Ali odmorili smo igrače i upisali 3 boda, a izvedba je bila maestralna. :ok:
  • Makedonion
    219
    upravo tako. Nasa rezervna momcad je:

Zagorac
    Tabinas, Galesic, Radeljic, Goda
    Kacavenda, Sunta, Vidovic
    Lisica, Prevljak, Orsic

Realno, kad bi se ova ekipa uigrala, borili bi se s prvom momcadi za naslov prvaka.

Kova sto je iskusniji, to je bolji. Nemremo dofurati klasu trenera za LP, al mozemo istrpit Kovacevica dok ne dobije iskustvo. Sa malo strpljenja, mozemo imati trenera sa iskustvom u EL, LP, i par naslova prvaka. Takav se danas na trzistu tesko nadje. A moramo priznati da Dinamo igra lijep nogomet kad igraci nisu u grcu. Bravo Kova!
  • emilperska
    17.6k
    2024. sam u ljeto mislio da cemo izgledat bolesno kad je Jakir s djecom razbio Goricu između 2 Qarabaga. Doslovce smo se zajebavali ovdje idemo li do 100 bodova hahah.

Poslije je sve u vražju mater otišlo. Kadar je ipak bio bolesno tanak kad te 2 ozljede unazade 30ak bodova u sezoni.

Ovo jucer je super bilo s obzirom na produžetke i rotacije, ali mi i dalje nemamo zamjenu za Mišića, imamo rekao bih u najboljem slucaju prosjecnog HNL golmana usprkos 2 zicer jucer itd.

Ima tu posla za kancelarije.. ali početni dio položen. Idemo sad riješit Sopu ikonu Malešnice i Španskog i birca Princ na IBM.
  • Makedonion
    219
    slazem se. Mislim da se kancelarija bavi sa B momcadi u drugoj ligi. Ako dodje rus, moguce je da prva momcad bude poslozena i da, ako ce biti potrebno, ce se samo povlacit zamjene iz te B momcadi. A tamo ce biti Rados, Sunta, Taylor. Volio bi ove sezone pogurati nekog mladica.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    Viking pravi test za naseg Marija, prodje li u ligu prvaka kupio si je dosta kredita. Ako kiksa opet ce se otvorit pitanja kao prosle godine, onda ce morat lovit dobar rezultat u europa ligi.
    Protivnik po mjeri, koji se mora proci
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    tako smo pricali i za Jakira da si je kupio dosta kredita nakon Qarabaga pa znamo sto je bilo u prvoj tekmi Lige prvaka.
  • Crni86
    23.3k
    ne znam tko je to pricao, ali bilo je vidljivo protiv quarabaga vec da taj brod tone

Tko je gledao prvu utakmicu bio je svjestan da mi ni sami nismo znali kak smo to dobili 3:0.
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    da tada su ga makli jer uprava nije imala muda stat iza njega, vjerujem da bi zvone tada ga ostavio.
  • Paggini
    94.1k
    Tko je gledao prvu utakmicu bio je svjestan da mi ni sami nismo znali kak smo to dobili 3:0.Crni86

Ta utakmica je mogla završiti i 6:0 i 3:3 i 0:3, ne znam zašto se protežira još uvijek ovaj mit kao da smo nestvarnom srećom pobijedili. Pobijedili smo zasluženo, uz dosta sreće da nismo dobili koji gol.

S tim da smo ih u uzvratu ugasili bolesno, al i to se ne spominje toliko.
  • rokikaciga
    16.5k
    vjerujem da bi zvone tada ga ostavio.Fatos Beqiraj

Zvone je na clanskom rekao da bi stao iza Jakira.
  • Crni86
    23.3k
    zato jer se svrsavalo na brilijantnu igru, pisali se hvalospjevi o jakiru. A tad se vec mogla vidjet najava Bayerna jer je Quarabag imao valjda 4,5 mrtvaca, prilika i cega sve ne.

Mi smo do poluvremena komotno mogli gubiti 3:0. Da na kraju smo se digli i pobjedili. Ali rezultat u odnosu na igru nije nikako realan.

Pa onda kad ekipa kaze da je Jakir tada nesto dokazao gleda valjda samo rezultat. Tko je gledao utakmicu vidio je sve nase probleme koji su samo isplivali protiv Bayerna.

Ja ne kazem da nismo zasluzeno pobijedili, vec da mnogi nisu bas realni po pitanju dojma te utakmice i sta je Jakir napravio.

S tim da smo ih u uzvratu ugasili bolesno, al i to se ne spominje toliko.Paggini

Jesmo ugasili smo ih i slazem se. Kad smo presli na 3 iza gdje je pjaca igro densog wb. I drugo poluvrijeme smo izgledali bolje u zagrebu kad smo presli na 3 iza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.