• Dzoni
    7.2k
    Ivanušec je monumentalno precijenjen igrač. Niti u Dinamu većinu vremena nije bio na razini, a kasnije nije bio nikad na razini. Rekao bih da u sadašnjem Dinamu bi bio negdje na rubu da bude u prvih 11, ali ne bi najčešće startao, makar po kvaliteti
  • Sunja86
    1.3k
    Ok ne slažemo se i gotovo.Mišljena sam da bi Ivanušec unatoč loših par sezona van Dinama i dalje bio od velike pomoći.Sto se tiče Oršića daj Bože da on bude od pomoći i prevaga u ozbiljnim utakmica po trenutnom viđenom je po meni to daleko od toga,Vidoviću osobno ne vjerujem sekunde da on može na ozbiljnijoj razini i jačem tempu igrati ni na krilu ni na osmici za njega bi bila idealna neka pozcija iza napadača kao lažna devetka slično sto igra Kramarić al Dinamo taj sustav ne prakticira niti će izgleda u skorijoj budućnosti...
  • Jurki
    27.1k
    kaj se nije nekaj pisalo da ide u aek?

Lik ima kronicnih problema s ozljedama, upitnog voljnog momenta, jos dve godine ugovora.. nek si ga samo Feyenoord parkira kam hoce.
    Luka Ivanusec kaj je igral za Dinamo, je odigral.
    Hvala i nikad vise.
  • Sunja86
    1.3k
    Za Majera se pisalo da ide u Aek.
  • rokikaciga
    16.5k
    Evo ja cu rec da su mali Kac i Vida, a i starac Zajc danas bolji igraci od Ivanuseca. Kakav Ivanusec u 2026, boze dragi. Pa ni u PAOKu ga nisu htjeli ostaviti, a niti ga stavit na teren bas prevec.
  • Sunja86
    1.3k
    Zasto Vidovića nisu ostavili u Vitteseu ili Mainzu odnosno Kačavendu u Lasku? Sve slabiji klubovi od Paoka.
  • vjeko1701
    27.4k
    ne znam kak Rijeka moze matchirati njegovu placu.
    Feyenoord se siguran sam hoce rijesiti njegove place tj da Ivanusca placa klub u kojem je na posudbi.
    Misko moze dati kaj? 200-300 keka.
    Jurki

Velim, kolko znam nitko se baš ne trga niti da ga kupi niti da kroz posudbu pokrije veći dio plaće. U takvoj situaciji ako Rijeka ponudi pokriti 250k i on se odrekne još tolko, barem će imati gdje igrati a Feyenoordu to barem skida 500k sa budžeta.

Sad, dal će uletiti neki Turci ili Grci ne znam al izuzev te dvije lige, možda se može nadati nekom drugoligašu lige 5 koji ima dovoljno love da pokrije značajan dio plaće. Sve ostalo su varijante di se mora odreći određenog dijela ugovora.
  • Jurki
    27.1k
    nece se on odreci nicega. Ni centa.
    Jos te 2 godine kaj ima ugovor ce isisati do kraja.. a poslije Emirati, Fc pijesak tko zna mozda i penzija.
    Stvarno sam misljenja da se njemu vise i ne igra nogomet.. kak god to suludo zvucalo.
  • vjeko1701
    27.4k
    Nema on ni ime ni karijeru za neki dobar ugovor van europe a prosjediti sad pola sezone ili čak cijelu sezonu mu zavšava bilo kakvu ozbiljnu karijeru. Nakon toga može samo pravac Slovan/Widzew/Sigma, možda Dinamo Kijev ako mu se ide u takvu situaciju.

Sa nekom posudbom di odigra dobro, pa makar HNL, može ciljati barem donji dom Serie A ili možda neki gornji dom belgijske lige.
  • rokikaciga
    16.5k
    Zato sto to nije "danas". Cujemo se na kraju sezone kad opet budem u pravu :smile:
  • NitkoBitan
    37.9k
    Pustio sam suzu za njegovom sudbinom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.