• NORTE
    26.1k
    Ne pratim ovu temu, ali iznenadilo me da je Marko Tolić još na zimu prešao u kinesku 1.ligu u neki Zhejiang i da ima već 30 godina.
  • Droljo
    30.5k

Jesi ga tražio u slovanu sad kao i ja?
  • NitkoBitan
    37.9k
    Zanimljiva opservacija jedne instagram stranice koju nisam primjetio na prvu a zanimljiva je - Dinamo se sluzbeno nije oprostio od Bakrara a ni obrnuto. Ajde jos i ima dosta slucajeva u kojima igrac ne posveti objavu ni nista oprostaju, ali da klub to odradi u tisini je dosta cudno jer se oprastalo i od igraca sa gotovo nikakvim tragom. Kaj se dogodilo u pozadini price da je ovako zavrsilo :chin:

Bakrar je bio zahvalan igrac koji nije imao problem bit druga opcija te ulazit sa klupe, ne slovi za problemetican karakter pa je ovo jos i cudnije.
  • CastAway1986
    6.1k
    i mene je zacudilo isto ,nit je on što objavio a niti klub
  • vjeko1701
    27.4k
    Pa vjerojatno oproštaj nije bio najprijateljskiji.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Pa možda jos nije ni prodan. Tamo liječnički možda traje tjedan dana :)
  • Peškaman
    9.4k
    Zanimljivo,nismo objavili rastanak niti s RPGom ako se ne varam ?
  • Crni86
    23.2k
    predstavljen je on tamo vec prije tjedan dana
  • mrgud
    832
    Vjerojatno je Boban inzistirao da odigra obje protiv Thuna,a Bakrar forsirao trensfer odmah,a vidjelo se koliko nam je malo falilo da ispadnemo
  • Gringo
    1.1k
    Prijateljska Feyenoord - Atalanta 2:1

Feyenoord je kroz utakmicu napravio 12 zamjena, Ivanušec zakucan na klupi.
  • vjeko1701
    27.4k
    Ne bi me čudilo da do kraja ljeta završi u Rijeci. Kolko znam, nema previše opcija.
  • Jurki
    27.1k
    ne znam kak Rijeka moze matchirati njegovu placu.
    Feyenoord se siguran sam hoce rijesiti njegove place tj da Ivanusca placa klub u kojem je na posudbi.
    Misko moze dati kaj? 200-300 keka.
  • rioda
    17.7k

Može mu ponuditi deal kao i Pjaci, da uzme pola transfera ili nešto slično
  • Jurki
    27.1k
    Ivanusec se nebu odrekel tog ugovora jer zna da vise nikad i nigdje nebu dobil ovakav ugovor.
    Prodati se ponovno iz Hnla tesko bu mogel jer jbg nije on 22 godisnjak koji bu kroz godinu dve revitaliziral karijeru.
    A jos najbitnija cinjenica.. Feyenoord ga ne dal za Miskov najdrazi iznos 0 eura iliti dzabalane.
    Ziher sam da se Ivanuscu ne vraca u Hnl.. Dinamo bi mu sad bio dobar.. al kaj ce on danas nama? Skup i nepotreban nogometas.
  • Makedonion
    219
    Sljedeca destinacija mu je ili Rusija ili Arabija. Mozda cak i MLS ako ima srece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.