• Nolifer
    15.6k
    bodovi.jpg

:lol:
  • Zg123
    4.1k
    A vidi Rudesove postave, boze sacuvaj. Pa tu je Rogic jedini prekaljeni hnl igrac, ovo ostalo ili neka boranija po nizim ligama ili ovi sto su se vucarali u inozemstvu po Rumunjskoj, Bugarskoj i ostalim elitnim ligama
  • purger39
    174
    Samo jedan komentar od velikog hajdukovca i dragog prijatelja nakon ovog tjedna, koliko sam ja zapravo glup ? :rofl:
  • emilperska
    17.6k
    Canjuga i Mamić usprkos Kolariću uništili Hajduk..
    VRIDILO SE RODIT!

P.S. Kolarić nam je opet svima pokazao kakvo nas suđenje čeka u ostatku sezone što se jogurta tiče..
  • striko
    3.6k
    Ne znam je li netko napisao već ali varaždinov Silić kaže da su gledali Livajine penale. Znači i oni se pomirili da će se dogodit.
  • dzis
    1.6k
    Tesko ljeto za rivala. Sam sebi vec neko vrijeme pricam kako losa liga i rival nisu dobri niti broj navijaca za nas i da bi mogli zavrsit kao rukometni klub ZG ovog stoljeca. Ali sa druge strane tko im jebe m…jel ima ista sladje nego ovako pocet sezonu??
  • rokikaciga
    16.5k
    Pa nije bas da su neke debile dovukli

Stolnik ima blizu 80 nastupa u HNL, Zivulic 150 kombinirano u Ceskoj, Poljskoj i Rumunjskoj, Susak je nas bivsi bek i rekao bih da nije na razini 1.HNL, Celjak ima pun k nastipa u Serie b i Serie a i jedno 50 u HNL, Kolega mi je FM potpis igraca, Xavi se vucarao po nizim ligama Portugala bez prevec nastupa, Blagaic se naigrao u Bosni Poljskoj i Rumunjskoj, Poldrugac mi je smjesan igrac, Doric prekaljen u Bosni i Srbiji

Nije to tako lose na papiru
    Ali Peternac kao trener nije obecavajuce.
    A i ovo kaj gledam sad mi se cini da ce se bit teska borba za opstanak

Sva sreca pa Rudes ima jako dobru konkurenciju ove godine za 2.HNL
  • Dinamosaur
    3.6k
    kad ih maznemo u Splitu, pa još malo vatrometa poslje..zakon.
    Lagano pada noć, ku..c je to zakon- spektakl!
  • Sava Krpa
    1k
    I bez ovog poraza znalo se da su losi i da nam nisu konkurencija za titulu. Rijeka sa Kekom mogla bi nam biti najdulja pratnja u HNLu osim ako dohvate skupine europe onda bas ne vidim nikoga na duze staze da nam moze zaprijetiti iako da se ne varamo trenutno ni nasa igra nije za pokazivanja na akademijama.
  • NVKOD
    13.4k
    A Varaždinci su dobili ono kaj su zaslužili... kad nisu imali kičme i ostavili cijene takve kakve jesu, nego su im budale išle još spuštati... pa si sad broji štetu nakon ovog paleža. Sigurno je tu kumovala policija, samo kaj neće ništa reći...

A i mi izigravamo neku gospodu kaj ih zovemo na Ramljak... pružiš im ruku i oni je žele odgristi... nikakvi službeni ručkovi više, lože i kaj ja znam. Zakopavanje ratne sjekire ne dolazi u obzir, njima nema pomoći.

Dosta je više terora tih narkomana! HNS po običaju će dati 5000 € kazne i boli ih ona stvar realno. Treba izvući statistiku je li postoji ijedan jebeni stadion u Hrvatskoj gdje su bili, a da nisu nešto zapalili? Čak su i svoj palili, idioti!
  • rokikaciga
    16.5k
    Jel to Ljubo komentira?
  • Dzoni
    7.2k
    Rudeš mi djeluje kao da će im svaki bod u hnlu biti skalp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.