• NVKOD
    13.4k
    Jbt Mamić i Canjuga pokopali tovare... teorije zavjere se pišu same od sebe :rofl:
  • Filip85
    1.5k
    Joj kak mi je žao kaj to nisam čuo, krepo mi stream pa sam se prebacio na radio slušanje.
  • T90d
    3.1k
    Varaždin bi trebao poslati račun za paljenje tribine na adresu Hajduka i policije, jer policija je imala svoje prste u tome da im Varaždin spusti cijenu ulaznica.
  • Thor
    3.3k
    thx. :up: kakvi debili :roll:
  • Jurki
    27.1k
    15.6. - Graf i Gonzalo vizionari, nema vise zajebancije i ozbiljan su klub. Metite sve senatore. Krov i Šarlija sve krivi.
    2.8. Gonzalo tornjaj se.

IMG-1671.jpg

Proces prika, proces
  • crophantom
    6k
    Ja mislim da Garcia i ja nismo gledali istu tekmu. Kaze bili su dominant u drugom... pa jebote led, osim individualne kvalitete Pukija nisu kurca napravili.
    Podsjeća me na gospona Ciklu u tim izjavama, uvijek je neko drugi kriv, on je sve toooop nacrtao, ali eto, igraci ...
  • Praskaton
    6.1k
    Kako ih trola Garcia...Podsjeća me na našeg bivšeg sportskog direktora
  • Thor
    3.3k
    Kak je ovaj mali Šroticek igral? :chin:
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Mali Canjuga je odigral vrhunski (neovisno o asistenciji), ak bu takve partije u kontinuitetu pružal to bi onda mogla biti jedna ozbiljna priča...danas gazda na terenu
  • Blueshadow86
    5.3k
    Kaže sada u emisiji genije Garcia da su u Pafosu izgubili u zadnjim sekundama. Ta konjina ne zna da su imali 2:0 i da su dobili gol u zadnjim sekundama, ali za 2:2. Nisu izgubili nego su ušli u produžetke, ali po njegovoj izjavi oni su se tada predali iako su imali još 30 minute igre. Klasični luzeri luzerskog mentaliteta.
  • Boycie
    4.2k
    Ko bu igrac utakmice, Mamic, Canjuga ili niko nije znao sakrit suze ko M.Marina?
  • Zg123
    4.1k
    Ma Garcija samo ceka otpremninu sta vam je ljudi, covjek ce dobiti milju eura ako ga nogiraju takve novce nikad nigdje dobiti nece
  • rokikaciga
    16.5k
    Ajmo Pavic, pokazi zasto ce te Zvone vratiti sljedece godine :grin:
  • Dinamosaur
    3.6k
    a da si tek vidio ajmeee
  • Blueshadow86
    5.3k
    Aj sad baš da vidimo što Rudeš ima za reći u prvoj ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.