• The Undertaker
    10k
    To je planinarski običaj.
  • nkdz
    1.3k
    Znam da je ali nekad je bio i u gradu obicaj i kultura pozdraviti pa se podosta izgubilo.
    Na srecu planinari se još dosta drze toga, makar na Sljemenu je masa rekreativaca koji i nisu planinari pa normalno pozdravljaju.
  • Paggini
    93.6k
    Umjesto debilane od vojnog roka, treba uvesti slavonski rok da cijelo ljeto od svibnja do rujna svaki dan sjediš kod kuma i komšije u dvorištu u hladu nekog orasa u Strizivojni od 12 do 23 sata i nemaš šta za raditi nego pričati o bilo čemu i piti osječko.

Razvijaš komunikacijske vještine, upoznaješ se s običajima, naučiš konverzirati o raznim temama od Domovinskog rata pa do Drugog svjetskog rata i koja su prezimena bosanska, koja hercegovačka pa da u startu znaš s kim si dobar a tko je manje vrijedan.
  • The Undertaker
    10k
    Nemoguće je u velegradu pozdravljati sve koje sretneš na ulici pa se to onda vjerovatno prenosi i na sustanare u zgradi, pogotovo ako je sa dosta stanova po ulazu.
    Na planini je to baš planinarski bonton i većina ga primjenjuje, barem prema mom iskustvu.
  • nkdz
    1.3k

Ma naravno, nisam ni mislio doći u neki kvart i random pozdravljat ljude na ulici.
    Godinama sam u Kustošiji živio i ogromna je razlika nekad i sada kaj se tice pozdravljanja prvih (bližih) susjeda.

Na planini je to baš planinarski bonton i većina ga primjenjuje, barem prema mom iskustvu.The Undertaker

Slazem se s tobom
  • Paulie
    1.9k

ak u gostima nisi imao raspravu o podrijetlu prezimena i ko je kriv za poraz kod staljingrada to je kao da nisi ni bio
  • NKDZ86
    9k
    Ista ekipa na sljemenu pozdravi, a čim se vrate u grad, niko nikog ne pozdravi, to mi nejde u glavu
  • KtcGoat
    6.9k
    *obiteljski rucak*

Stari nicim izazvan:Sta kazes ti na ove ruse i ukrajince?
  • Paggini
    93.6k
    ko je kriv za poraz kod staljingrada to je kao da nisi ni bioPaulie

Ak dođem u nečiju kuću i ne izvade mi nakon šeste rakije neku didinu relikviju iz staljingrada uz priču kak je pješke išao nazad i sve avanture u povratku, samo se dignem i odem doma
  • rioda
    17.7k
    treba uvesti slavonski rokPaggini

I poslati Godu na njega
  • austrijanac
    12.6k
    Droljo prate sretan rodendan!

IMG-4268.jpg

@Krizy @Georg Koch i ostali

Momci pozdrav iz Rame!
    Znam da ste iz ovih djelova, ne stignem stat kako Bog zapovjeda tako da vam barem jezero slikam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.