• hardek
    11.3k
    Meni je najjače bilo kada je u prvom poluvremenu jajduk dobio slobodni na 20-25 metara na simulaciju Pukstasa i Vela govori: zna se ko uzima ovaj slobodnjak, lopta je u zoni Šego.

Čovjek je zabio vjerovatno jedan slobodni udarac u karijeri i sad je postao mesija za slobodne udarce. Ta jedna rečenica ti govori sve o njihovom mentalnom sklopu
  • NKDZ86
    9k
    nisu vrijedni spomena, uopće me ne zanimaju
  • Ritam Ulice
    3.2k
    Vela uvijek da kvalitetan kmeket sa tim svojim priglupim ribarsko tovarskim antipaticnim glasom i izrazavanjem
  • javolimtebejako
    5.9k
    Čovjek je zabio vjerovatno jedan slobodni udarac u karijeri i sad je postao mesija za slobodne udarce.hardek

tocno jedan :lol: zona šego

PXL-20260731-101151912.jpg
  • Ritam Ulice
    3.2k
    IMG-3285.jpg

Spavas li mirno Silove, pizdo tovarska?
  • Kruno
    1.6k
    Koji gušt citati sportnet, al baš jutros nisam ni jednog sreo u selu da ih sprdam.
  • Frizura Robija M
    708
    hahaha to to, lik se grči ko gorila ko da ju je spasio s gol crte u 93., a ne random izbacivanje na sredini terena. I još jače kad im je sudac oduzeo aut i korner zbog odugovlačenja :rofl: mogu promijenit sve igrače i trenere ovog svijeta, al od tog patničko-luzerskog mentaliteta neće nikad pobjeć. Živjeli doživotno.

RDT-20260731-1205394421163826190499586.webp
  • prefontaine
    10.3k

Sve mogu shvatiti, vlastita televizija, subjektivni komentator, naglasak i boja glasa takvi kakvi jesu... Ali kad krene s onim svojim "može li Šego/Pajaziti, Pukštas/Melnjak primiti? MOŽE! Može li se osloboditi? MOŽE! Hoće li dodati? HOĆE!"

0.3 sekunde nakon toga lopta u protivnika.
  • Jurki
    27.1k
    IMG-1777.jpg

Guga
    Goldar
    Biel
    Correia
  • Ritam Ulice
    3.2k
    da da maksimalno pretjerivanje u svakom smislu. Nevjerojatno antipatican covjek
  • Danko
    3.4k

Još više ono kad su primili gol za 3:0 a govedo reče tužnim glasom nešto u stilu "ostaje samo nada da var možda pronađe nešto pa nas spasi .."
    Kreten naviko na hnl gdje im svaki primljeni gol gledaju 5 min unatrag nebi li našli nešto...
  • Jurki
    27.1k
    meni je bil sam kraj sazetka najbolji.. veli to je to iz Limassola.. vidi se utjecaj Grčke kulture, a mi smo prisustvovali JOŠ JEDNOJ Grčkoj tragediji :rofl: :rofl: :rofl:

Koji debil.

I kak onda nebum sretan i sprdal se nakon takvih velebnih predstava?
  • DerHerrKool
    1.5k

Još da su prezimena na slici umjesto okusa :grin:
  • Lukaku13
    29
    Pogledao Tribinu jučer nakon dugo vremena, bome me ugodno iznenadio Rosanda, cini se ko dobar lik generalno, a uz to bas strucan.

Bilo bi mi bas drago vidjeti ga kod nas u ulozi analiticara ili pomocnog trenera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.