• Dzoni
    7.1k
    Ne bih ja gubio nadu, isto kako su Varaždinci truba u prekidima, ovi su truba kad Varaždin pošalje povratnu u 16m. Sad je samo pitanje tko će imati više takvih situacija
  • Mr Anderson
    21k
    Nespretni Punčec, ali mi i Silićevo postavljanje nije baš jasno, trebao ju je dignuti preko prečke.
  • badjibadara
    10.3k
    Jel zna tko kaj se događa sa Zelenikom?dragošlapa

Navodno rekao da bi išao iz kluba

trebao ju je dignuti preko prečke.Mr Anderson

Imao je namjeru, preletila ga
  • Warrior
    171
    Varazdin je imao nakon Vukovar najmanji proracun za place u ligi, a zavrsili su treci na kraju sezone i ispred Rijeke. Igraju drugu sezonu zaredom Europu i to dobro igraju. Šafaric vrlo ocito ima znanje, a sviđa mi se i što se ocito ne da zezati od strane igraca, pa je kapetana i jednog od najboljih igraca posjeo na klupu. Kako god danas zavrsilo, zasluzuju pohvale.
  • ElDorado
    12.8k
    Odlicni u polju 30’, bezopasni naprijed i onda prime najgluplji moguci gol. Silic slicno ko Filipovic
  • CrouchTomislavgrad
    459
    Ispast će Varaždin glatko… Totalno su bezopasni.
  • DrRatoljub
    1.2k
    Silic odličan vidim

Gadno. Hahaha
  • vjeko1701
    27.2k
    Silić im je iz utakmice u utakmicu sve gori.
  • ElDorado
    12.8k
    Uzasan je ovaj Silić
  • Mr Anderson
    21k
    Silic odličan vidimDrRatoljub

Filipović za siromašne.
  • Ljubo
    1.4k
    Nije mi jasno da oni Silića forsiraju, ok žele se rješiti Zelenike iako mi to nije jasno zašto. Dovedite onda nekog golmana. Silic je meni kvaliteta za prvu nl.
  • Warrior
    171
    nismo ni mi rijesili pitanje vratara, a ocekujemo od drugih sa puno manjim mogucnostima
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Ali ovaj potez sa Zelenikom najbolje govori gdje je naš nogomet i kakve su ambicije naših klubova. Definitivno treba dekretom zabraniti izlazak u Europu svim klubovima osim Rijeci i tovarima.

Koliko košta Zelenika? Koliko se uopće može dobiti za njega? Pa više para će dobiti od prolaska u idući krug i ulaznica protiv RFS-a u eventualnom egal dvomeču i novoj šansi za prolazak. Pustiš ga nakon Jabloneca i to je to.

Ovako će te Česi izbaciti jer si primio 2 od 3 gola na dušu Siliću, nit si zaradio ništa, nit si pokazao ništa, a Zelenika je i dalje taoc.

Jedini koji koče hrvatski nogomet su hrvatski klubovi.
  • Dzoni
    7.1k
    Auda vodi protiv FCSB sveukupno 4:2, s ovime je Rijeka prva ispod crte nositelja
  • CastAway1986
    6k
    Silić je rupetina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.