• DrRatoljub
    1.2k

Svi nasi klubovi koji kao 3. I 4. Izbore Europu u pravilu to čine u sezonama gdje su imali nizove od tipa 7 utakmica bez pobjede. Ili, kao kod Osijeka prije par sezona, nakon 2 takva niza. To govori o kvaliteti ostalih klubova. Da Istra ista valja bi igrali Europu godinama.

Edit da ne spamam jos više temu:
    Varazdin ima preko 60 posto loptu, a nisu jednom pukli po golu. Tako je to kad je svaku tekmu u HNLu dobar bod. Pa ideš u Europu s 50 posto bodova.
  • IceMan
    4.3k
    Ovaj golman Jablonca neki reper , s tom šiltericom :rofl:
  • emilperska
    17.5k
    Beskorisni za koeficijent. I oni i komunjare s mora.
  • Facke
    8.5k
    A glejte , ja bum sad rekel jednu stvar i zake naprimjer mene Safaric ne pase. Nemu je ego veksi od momcadi. A da ostavis bolsuga golmana na klupe v europe to je bas onak na granice. A taj golman ti da pune veksu sigurnost.
  • Gradina
    297
    Varaždin nije zaslužia proć, ništa odigrali nisu
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Zaleđe Varazdina...
  • podravskimodrikibicPMK
    359
    Dva jako zanimljiva rezultata za sad, finski Inter Turku (koji je prethodno izbacio Sarajevo) pobjedio turski Basaksehir s 2:0 doma nakon 1:1 u gostima
    I možda još jače, latvijska Auda doma dobila FCSB 4:1 nakon 3:2 pobjede u gostima, četvrti gol je zabio naš bivši igrač Tin Hrvoj

Šteta za Varaždin, definitivno se moglo proći, no ipak ovo ispadanje nije ni blizu Gzira, Tobola, Kižilžara itd, em je Jablonec jači, em je Varaždin slabiji od ovih drugih hrvatskih predstavnika i kak bi mi rekli mi na sjeveru, vi se nemate sramit kaj.
  • Mr Anderson
    21k
    Što je najbolje ovaj Jablonec tipična prosječna češka ekipa. Nula talenta, puno snage i agresivnosti. Zabili dva gola iz ničega nakon dva prekida. Moglo ih se proći.
  • Hnlovac
    7.2k
    Da je Vž izgubio 8-0, opet radije njih gledam u Europi nego Luzere s Drave
  • Dzoni
    7.1k
    Džabe sav talent, tehnika i kaj sve ne ako primite 4 faking gola iz prekida. Četiri, i to ne od Arsenala, nego od nekog drveća iz Češke bez talenta
  • DrRatoljub
    1.2k

Da. Zato mi nije zao, jer Varaždin ne mkze tei protivnika nikako. Ovi nisu skoro nista odigrali, a bili su dotuklo bolji. Onda znaš koliko je sati.
  • Mathiasovi Chageri
    8.8k
    Hvala Varaždinu za apsolutno ništa, nadam se da ih više neću gledati u Europi. Smeće od ekipe koje je napravilo jedno veliko ništa na 0:2, jalov posjed lopte i udarci bekova kakvih se ne bi posramili ni najveći antitalenti na tjelesnom u osnovnoj školi.

Eklatantan primjer “nit smrdi, nit miriši” ekipa u HNL-u koja na kraju ispadne od čeških sela. Živim za dan kad će se u HNL-u pojaviti četvrti klub u Europi koji će pokazati barem mrvu ambicije pa ćemo jednog dana onda kao liga možda krenuti u europska natjecanja kasnije od sedmog mjeseca i prvih pretkola.
  • vjeko1701
    27.2k
    Pa bio je Osijek pa nije bilo niš bolje.
  • Ljubo
    1.4k
    Tu smo di jesmo, nas državni koeficijent će se jedino dizati sa našim rezultatima i možda Rijekinim tu i tamo. Liga nam je uzas ne znam zašto očekujemo nešto u Europi od drugih…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.