• DiddyGuela
    6.3k

Ne kritiziram crtace formacija vec nedostatak opcija za odmor Mišića. I ja bi ga napisao kao startera sutra jer ako nece igrati Mišić tko hoce? Evo ja stvarno ne vidim... Šunta? Ili carobirat za Zajecom na toj poziciji. Ne znam. Mozda nas Kova sutra sokira pa izmisli neko funkcionalno rjesenje bez Mišića u prvoj postavi.

Mislio sam da imamo nekoga pred potpisom nakon sto smo prodali Soldu. Netko jeftiniji, iz HNLa, bilotko... Pršir, Pozo, Duvnjak. Daj stagod. Vjerujem da bi cak i oni bili dovoljno dobri da se moze ponekad startati bez Mišića i to bez osjetnih problema u igri. U HNLu naravno!

Ovako smo prodali jedinu kakvugod zamjenu za Misica a nismo doveli doslovno nikoga. Ne razumijem zasto.
  • Paggini
    93.3k
    Ovako smo prodali jedinu kakvugod zamjenu za Misica a nismo doveli doslovno nikoga. Ne razumijem zasto.DiddyGuela

A Peretz je trebao biti taj, ali očito je on, ako išta, znak da se fokusira u tom smjeru i da će doći što prije.
  • Ljubo
    1.4k
    Ovako smo prodali jedinu kakvugod zamjenu za Misica a nismo doveli doslovno nikoga. Ne razumijem zasto.DiddyGuela

Nije on bio nikakva zamjena za Mišketa, probalo se par puta ali bilo je i vise nego očito da to ne funkcionira.
  • DiddyGuela
    6.3k

A onda jos luđe... nemamo zamjenu za Mišića vec par sezona. :lol:
    Nema nikih problema.
  • Ljubo
    1.4k
    nažalost je to činjenica
  • Zagi
    18.6k
    Iskreno, mislim da bi Kačavendi bila medvjeđa usluga da ga se sad stavi u prvih 11 jer će nam protiv Belupa ipak trebati više kreative a manje trke. Mišić-Zajc-Stojković bi mi bio vezni red.vjeko1701
    Ne mislimo igrati visoki pritisak protiv Slavena? Srednji blok?
  • Plava balada
    255
    Veli Marac:

"Puno mi je lakše nego lani, sad je momčad posložena, znam na koga mogu računati. Rotirat ćemo, imamo igrače za to. Nećemo reći da nekoga odmaramo, jer smo igrali tek dvije utakmice, a pripremali smo se na toliko utakmica. Ali, svi su zdravi, svi koji su u kadru, s njima računam i svi će dobiti priliku. Rotirat ćemo, svakako".
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.