• Ljubo
    1.3k
    Ja očekujem Radeljića zajedno sa Galesicem kao stoperski par
  • IceMan
    4.2k
    Sve nekako sumnjam da će puno mijenjat. Eventualno Stojke plus netko u odnosu na Thun.

Uz naravno, čuđenje na umor protiv Latvijaca kad nebudu mogli hodat.
  • Crni86
    23.1k
    LatvijacaIceMan

Litvanaca mislis
  • IceMan
    4.2k

Ne, mislim baš Latvijaca :rofl:
  • hardek
    11.2k
    Zajca se mora odmorit, odigrao je 120 minuta a istezao se već u 90 i nekoj. McKennu se mora odmorit jer nije prošao pripreme a odigrati 300 minuta u 7 dana mi nema smisla u ovom trenutku sezone. Vinlof će startat umjesto Gode jer ako neće protiv Slavena doma kad će?

Na krilima ne mogu procijeniti šta će se desit, mislim da će Topić umjesto Lisice a Hoxha ući s klupe umjesto Orše.

Vale - Sergi - Gale/Radeljić - MPV
    Stojke - Miške - Kač
    Topić - Beljo - Oršić
  • NORTE
    26k
    Potpuno različitih 11 od onih protiv Thuna.

Gledatelja 8+ tisuća.
  • rokikaciga
    16.3k
    Fila
    Vale (zamjena u 60oj) - Gale - Radelja/Sergi - Vinlof
    Miske (zamjena u 60oj)
    Kac - Stojke
    Topa - Beljo (zamjena u 60oj) - Orsic (dizanje forme)

Ajmo Kova
  • Crusades
    25k
    Treba zamijenit jednog stopera, Godu, minimalno jednog veznog (Zajca) za Stojkovića i jedno krilo. Procijenit na temelju forme/umora/ozljede ili nečeg sličnog. Znači max 3-4 igrača.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    Filipovic - Valincic - Galesic - Dominguez - Vinlof - Misic - Stojkovic - Kacavenda - Topic - Orsic - Beljo
  • Paggini
    93.2k
    Treba zamijenit jednog stopera, Godu, minimalno jednog veznog (Zajca) za Stojkovića i jedno krilo. Procijenit na temelju forme/umora/ozljede ili nečeg sličnog. Znači max 3-4 igrača.Crusades

MPV-a bih unutra pod mus, Galešića da odmori McKennu ili Domingueza, ostavio bih Vidovića uz Stojkovića i Mišića. Topića bih umjesto Lisice (može i ne mora). Kačavenda obavezno pola sata, 40 minuta da i on nastavi u ritmu. Ništa dramatično, a opet nagrađuješ koje treba nagraditi i odmaraš koje treba odmoriti bez da izgubiš puno na kvaliteti
  • Mr Anderson
    21k
    Mora biti rotiranja obzirom da su neki igrali 120 minuta i jako se potrošili. Najveći je problem što za Mišića nemamo zamjenu, jedino da Sergi ili Gale ulete na tu poziciju. Luka i Lukas će krenuti od početka i Topić vjerojatno.
    Golmana ne bih komentirao.
  • Xpert1992
    822
    Komotno moze promjeniti svih 11 kaj se mene tice, pa ak se izgubi, izgubi se. Bitno da su svi spremni za Zalgiris. Lako mi nadoknadimo zaostatak kroz sezonu. A za 3 boda ne bumo propali. To kaj ekipa na fb cendra, cendraju oni i kad pobjedimo al nije igral taj i taj, tolko i tolko.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.